Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Janev напиша:
zemi microSD ke ti raboti... i jas imam D900 mi raboti 1gb.... pa vidi deka so se mesti kartickata ti pisuva microSD

а јас па цело време мислев Compact Flash дека требало :raz:

Kaj da najdam agile messenger za nokia N-Gage so symbian s60 i opera za istiot telefon

Necrophilia zaso nemoze da stavam igri na D900.. mi odi vo other files.. i go cita kako nepoznat file

Janev напиша:
Necrophilia zaso nemoze da stavam igri na D900.. mi odi vo other files.. i go cita kako nepoznat file

ти треба посебен суит за инсталирање јава кај самсунзиве.

Порано го имав, али сеа мислам дека може да се најде само на порталот на самсунг.

баш за ова и дискутиравме со една форумџика пред некој ден на истава тема мислам.

Necrophilia напиша:
ти треба посебен суит за инсталирање јава кај самсунзиве.

Порано го имав, али сеа мислам дека може да се најде само на порталот на самсунг.

баш за ова и дискутиравме со една форумџика пред некој ден на истава тема мислам.
Да не и мене истото ми го праи ја па мислев да не ен го подржува тој формат ако најдете решение пишете оти ми треба многу брзо.ПП пратете некој .Б-рам однапред

ај ке глеам викендов да го побарам.

Абе не сум сигурен како се викаше програмот дали Easy Samsung Studio, дали Java Samsung Uploader нешто ми се мешаат тие два во мисливе... чим го најдам ке го стаам на сервер.

Програмите се само за нокиа со symbian оперативен систем!

Христос Воскресе

Имам Panasonic VS6 и кога ке пробам да префрлам нешто на сони ериксон телефон преку блутуд ме заебава кога ке го прифатам трансверот ке пушти некој звук и се гаси а јас без проблеми им префрлам од кај мене кај нив чаре

Чаир напиша:
Имам Panasonic VS6 и кога ке пробам да префрлам нешто на сони ериксон телефон преку блутуд ме заебава кога ке го прифатам трансверот ке пушти некој звук и се гаси а јас без проблеми им префрлам од кај мене кај нив чаре

Провери колку слободна меморија имаш. Мислам дека треба минимум 800кб да имаш за да можеш да примаш работи, во случај ако не е до тоа тогаш изресетирај го. Ако не помине ни на ресет се сјебан блутут чипот или блутут адресата - мораш да го носиш на сервис.

Иам Samsung D900 и незнам како да ставам игри у него(игрите ги симнав од нет кај шо пишува дека може да фатат за овој телефон)...поврзан ми е со USB ама у тоа Samsung PC Studio нема ни опција ни објаснување како на друг начин да стаам игра...шо да праам?

Red Evil напиша:
Иам Samsung D900 и незнам како да ставам игри у него(игрите ги симнав од нет кај шо пишува дека може да фатат за овој телефон)...поврзан ми е со USB ама у тоа Samsung PC Studio нема ни опција ни објаснување како на друг начин да стаам игра...шо да праам?

lele be red evil neli procita so pisuva ponagore.. za samsunzive.. deka potesko se stavaat igri.. eve necrophlia objasni:tapp::tapp:

Red Evil напиша:

еве тука!
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=12680

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom