Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сега
Имам к750и, али кога влегувам во именик, неможам да барам куцајќи латинични букви, зашто ми бара на грчки фонд!
се останато ми е латинично (abc) само именикот на грчки!
Како да сменам фонд во именик?

иди во подесувањето на пораки и отштиклирај го грчкиот фонт, нека бидат само а,б,ц и 1,2,3 штиклирани. ако не успееш да се снајдеп изресетирај го телефонот.

ама ако го рестартира телефонот ке му се избрисат и некои други работи за тоа не стискај на restart all туку стисни на restart setings

Стеф, каков рестарт бре!!!

Знаеш ли колкава е разликата од restart до reset?

абе глеј нели таму писува reset all и reset setings епа он нека стисне на второто
инаце сум згресил мислев на ресет ама сум писал рестарт

Stef:] напиша:
абе глеј нели таму писува reset all и reset setings епа он нека стисне на второто
инаце сум згресил мислев на ресет ама сум писал рестарт

да ама гледам имаш и говорна мана на `ш` и на `ч` а?

Iam samsung D900 i koga otidov da kupuam karticka memoriska ne podrzuese od 1giga.a drugo dete ima takoF ima karticka od 1 giga na ist takov telefon.zosto e toa taka
brat mu na sase 91

Sase91 напиша:
Iam samsung D900 i koga otidov da kupuam karticka memoriska ne podrzuese od 1giga.a drugo dete ima takoF ima karticka od 1 giga na ist takov telefon.zosto e toa taka
brat mu na sase 91

затоа што кингстон и апејсер картичките се по 6-700 денари од 1гига, а сите останати марки се по 1200/300 денари.

али повеке немам од 1гига микро сд, кога имав на сите им беше скапо.

Имам проблем со инсталирање на msn на телефонот...го симнав msn-oт на mig33 kako .jar file и преку bluetooth го префрлив од компјутер во телефон.File-от се зачува во other files и е означен како непознат и неможе да се отвори за да се инсталира.Иначе се работи за мобилен Samsung E730.

Limonida напиша:
Имам проблем со инсталирање на msn на телефонот...го симнав msn-oт на mig33 kako .jar file и преку bluetooth го префрлив од компјутер во телефон.File-от се зачува во other files и е означен како непознат и неможе да се отвори за да се инсталира.Иначе се работи за мобилен Samsung E730.

па не знам колку си имал/а искуство со самсунг ама многу тешко се инсталираат игри и апликации на тие телефони.

Не очекувај ова да е платформа како симбиан и јар фајлот да се инсталира самиот.

Мораш да си симнеш посебен писи суит преку кои ке може да се инсталираат игрите, побарај го на порталот на самсунг мислам дека е бесплатен. Нешто се викаше изи самсунг суит или изи фајл менаџер.

Necrophilia напиша:
па не знам колку си имал/а искуство со самсунг ама многу тешко се инсталираат игри и апликации на тие телефони.

Не очекувај ова да е платформа како симбиан и јар фајлот да се инсталира самиот.

Мораш да си симнеш посебен писи суит преку кои ке може да се инсталираат игрите, побарај го на порталот на самсунг мислам дека е бесплатен. Нешто се викаше изи самсунг суит или изи фајл менаџер.
Па и не сум ималА воопшто искуство со самсунг:toe:
И не успеав да го најдам писи суитот:kesa: сигурен си дека е под некое од тие имиња?

сакав да прашам за купување на мобилен на поискусниве. Епа вака, сакам да има MP3 Player, мин 1,3 мегапикселна камера, Bluetooth, infrared, ако знае некој таков, нека пише. :)

ZIKS напиша:
сакав да прашам за купување на мобилен на поискусниве. Епа вака, сакам да има MP3 Player, мин 1,3 мегапикселна камера, Bluetooth, infrared, ако знае некој таков, нека пише. :)

samsung D500

Sase91 напиша:
brat mu na sase 91

zemi microSD ke ti raboti... i jas imam D900 mi raboti 1gb.... pa vidi deka so se mesti kartickata ti pisuva microSD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom