Што тоа???ohriganka напиша:Kolku e ubavo :shock: se naezhiv!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што тоа???ohriganka напиша:Kolku e ubavo :shock: se naezhiv!
Кај некој и во ку*отГижо напиша:а зошто сите викаат дека душата се наоѓа во градите, според мене душата се наоѓа во умот
Мистичен напиша:Ако е телото материјално, а душата нематеријална, тогаш како душата останува во телото? Се движи, а не го напушта?
Кај тебе, младичу, изгледа умот и ку*от се една иста работа... :baeh:MSV напиша:Кај некој и во ку*от
Аааа....Па сега ми стана јасно зашто умот ми е толку мал, спор и мрзлив ..........:wink:spooky напиша:Кај тебе, младичу, изгледа умот и ку*от се една иста работа... :baeh:
Браво тоа е и мојот одговор,но како што прочитав сите велат дека постои душа а во друга тема никој не верува во Бога:raz: хм...Acid напиша:Постои, постои! Како може душа да не постои?
Оној што верува дека постои Господ, сигурно верува дека постои и душа.
The`bItCh напиша:Голум, кога ќе умри човечкото тело тоа е полесно за 21 грам и научниците сметаат, дека тоа е душата на човекот која што излегува од него после неговата смрт. Значи сепак не е глупост, има тука нешто.