Пост на кој сте се изнасмеале

Многу си напален/а.. па одма на тоа помисли :) Чепни нешто ајде, заеби форум.
:pos: Темава е -пост на кој сте се изнасмеале... мене ова ме насмеа...а тоа со твоите фетиши искрено си е твој личен проблем и не ме занима...

Досега не ја сретнав темава па си дадов за право да ја започнам.Теми за мастурбација има многу,но оваа ми е некако хит,верувам ке има многу интересни дешаваљки за раскажуење.Ке почнам од мене...обожавам др..ање некогаш и после добар секс знам да го фатам и да го обработам на мој начин.И у мастурбацијата има нивоа,она коа мастурбираш у када додека се бањаш,касно у ноќта додека се изгаснати светлата,пред телевизорот во дневна додека товоите се на одмор.Има друга фаза која мене ми се десила,ке ми се дешава,а верувам дека и на многумина од вас им се десила без разлика машко-женско.После долга вожња по автопат и помислата на некое убаво соцно дунд..енце застанувам на едно од многуте примитивни паркингчиња на кое се разбира нема никој и убаво го обрабоувам за да не се чувствува запоставен :).Шума,природа далеку од лугето далеку од градсаката бука се препушташ на мастурбација и на прљавите секс фантазии...Верувам дека имате по нешто да раскажете:);)
:pos:

еднашка на свадба у кавадарци 2008ма досадно беше незнам никој сите играат незнам што јас си седам јадам а таму околу играат пичиња миничи подпичњаци чарапи боди незнам шо 200 на сат и ја како што јадев шницла малце мрсни рацете си викам ај демек до веце да серам неш викам неможе да знаат од кај ке знаат што ке правам ке видам само ако нема камери ок и си идам така се трудам да не изгледам како да ке го мавам у веце у ресторан и така интересно беше малце дасе рабие монотонија
:pos:

:pos::pos::pos:
еднашка на свадба у кавадарци 2008ма досадно беше незнам никој сите играат незнам што јас си седам јадам а таму околу играат пичиња миничи подпичњаци чарапи боди незнам шо 200 на сат и ја како што јадев шницла малце мрсни рацете си викам ај демек до веце да серам неш викам неможе да знаат од кај ке знаат што ке правам ке видам само ако нема камери ок и си идам така се трудам да не изгледам како да ке го мавам у веце у ресторан и така интересно беше малце дасе рабие монотонија

Screenshot_39.png

rollin.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom