Пост на кој сте се изнасмеале

Некоја цура отвори 3-4 БЕЗВЕЗНИ теми со глупави прашања и сите и беа делетирани поради истата причина. Се изнервира и отвори тема со најдолг наслов во историјата на Кајгана и почна да пцуе по сите што и ги делетирале темите. Одненадеш се појави ...тој....

Acid
Да тибам козата глупа, еве ти перманентен бан што ме тераш да бришам и банирам пред легнување.

Некоја цура отвори 3-4 БЕЗВЕЗНИ теми со глупави прашања и сите и беа делетирани поради истата причина. Се изнервира и отвори тема со најдолг наслов во историјата на Кајгана и почна да пцуе по сите што и ги делетирале темите. Одненадеш се појави ...тој....

Acid
neche slonche u lonche drugovi :D

Еве додека е уште тазе принт-скринот :

Untitled.jpg
Untitled3.jpg

мало дополнување....бидејќи членот е упорен :pos: :

Untitled5.jpg

Acid
A бе ај таман почнав да и одговарам онака швалерски, да ја намамувам, дојде Ацид и ја избанира!
сексуалниот живот ми опадна од ко почнаа да банираат секое загорно чупе на форумот
(можи и не беше женско, но тоа не ми пречи)

A бе ај таман почнав да и одговарам онака швалерски, да ја намамувам, дојде Ацид и ја избанира!
сексуалниот живот ми опадна од ко почнаа да банираат секое загорно чупе на форумот
Оти да не не му влегува ако е машко а? :))))

Acid

И по 567 пат на Струшките ручеци на поезијата
http://forum.kajgana.com/threads/ее...и-поголема-коза-нема-да-се-роди-хахаах.63319/

На школо се децава утре и нелегнати седат...

Возбуда бре....тазе избањати(недела нели).....ќе си ги видат симпатиите утре...ехеее...:D

Шо да е, дупка да има....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom