Последен подарок кој сте го добиле/дале...

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Последниот подарок ми го даде дечкото :) Огромна перница во форма на сунѓерот Боб :pipi:

Јас последно му купив на дечкото каиш, боксерици и ептен интересна пепљара. :helou:

Последниот подарок што го добив беше од дечко ми за Валентајн.. стаклен сад во форма на топка кој беше полн со мали срциња и една голема пеперутка..:pipi: А јас на него му подарив шалче..:back:

Последен подарок??? Туу значи подарок од роденденот мој што беше до сега ништо немам примено. Кутриот јас, а за давање подароци едно УСБ на другар за роденден му купив. Стварно му требаше.

подарок... хммм последно добиен... веројатно беше поемата на едно другарче: Blue eyes fadet the sadness.. И креонче црно со црвено панделче, во знак на помирење

последно шо сум дала е цд поклон за газдата од сендвичарата каде што седиме на големи одмори на училиште ( тоа во моја корист ) :D И балонче подарив срценце црвено и на него пишува Се е Azzaro:pipi::smir:

posleden podarok sto mi go podarile e noviot avtomobil a posledno jas sto sum podaril e kompjuterot na mojata sakana

Последно шо добив е мобилен, а шо дадов цд-то од Тоше

Posledniot podarok mi e Mobilen - Samsung Omnia i900.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom