Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
The Barber. Ми се свиѓаше атмосферата, глумата беше просечна накај добра, а башка може да се посматра како фина критика на исквареното, психотично општество при "гнилите капиталисти". :P А можда како и обично превише анализирам претенциозни психо-трилери... Whatever.

Sith

The game со Michael Gouglas добро филмче ама за 2 пати да го гледаш не е некој штос

Moulin Rouge - Не го очекував ваков да биде филмот бат ај лајк ит
Ace Ventura - Не знам зошто секогаш јас сум тој на кој ништо во филмот не му е смешно....мислам имаше 2-3 сцени да се насмеам,ама беше далеку од тоа што го очекував
Human Trafficing - Почнав да го гледам преска ама испаднав и сега ми е на пауза....многу добар филм,по насловот можете да претпоставите за што се зборува т.е. за млади невини и наивни девојки кои се измамени од безчувствителни материјални луѓе...ме растажи филмот уште кога почнав да го гледам,а уште едвај стигнав на половината
bh.gif

Femme Fatale.... wow... добар филм иако го усраа на крај.... толку беше добар филмот што очекував реален крај, а не „сите среќно си живееја”

dva filma se i toa mnogo dobri horori :)
28 Days Later
28 Weeks Later
28weekslater0.gif

CDF9B6AE73.jpg

28weeks1.jpg

28weekslater1.jpg

True Lies. Го даваа на Канал 5 пред малку :tv:

Стефи (Saiya Jin) ми режна 6-7 сезони од Friends...паа тоа гледам цел ден. И то.

fawa :}

"Parfem"- stotuku go gledav i me voodushevi filmot... stvarno extra prikaz :)
opfateni onaka nekoi detali, nasoceno neprimetno vnimanieto kon niv, a sepak ne ona da te davi filmot so se i svasta, i sto treba i sto ne treba.

Van Wilder 1 & 2

ништо посебно филмовите,ама не се лоши,има добри сцени...

Zla mesecina se vikase filmot,nesto kao horor za eden tip so se pretvora vo vrkolak..grrrr

the departed- zakon film-ludnica
nema podobra akterska ekipa sobrano na edno mesto od ovaa!
+ u koj film ste videle na site 7 glavni protagonisti da im svirnat kurshum u glava?
isto i disturbia ne e losh film

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom