Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха , па тоа е смешното.StenmarC напиша:Kevin and Perry
Екстремно дебилен филм, али го глеав ради Ibiza![]()
StenmarC напиша:Kevin and Perry
Екстремно дебилен филм, али го глеав ради Ibiza![]()
Гижо напиша:Sigurno site do sega ste go gledale Fight Club...
Bravo za David Fincher.Neznam dali dobil nekoja nagrada za ovoj film, ja bi go proglasil za bog megju rezhiserite.
fri напиша:Гижо напиша:Sigurno site do sega ste go gledale Fight Club...
Bravo za David Fincher.Neznam dali dobil nekoja nagrada za ovoj film, ja bi go proglasil za bog megju rezhiserite.
...добил. Златна Малина за најлош филм... мислам... абе американци
јузер напиша:За Clockwork Orange нешто да кажам. Тој му е прв филм на Stanly Cubrick, најбољи режисер на сите времиња, кој претходно бил театарски режисер. Затоа и филмот наликува на театарска претстава со многу луда содржина.
А мене убедливо најбољи филм на Кјубрик ми е Одисеја 2001. 8) Екселент!
Dr.StrangeLove е црно бели ратни филм за нуклеарни рат меџу УСА и СССР. Одлично филмче исто така.
Desert напиша:pa vidite: da pravish sosema ne-kreativna adapcija na edna mnogu kultna kniga (daaaa, prvo imashe kniga) ne e bash neshto ... vonredno!
јузер напиша:За Clockwork Orange нешто да кажам. Тој му е прв филм на Stanly Cubrick, најбољи режисер на сите времиња, кој претходно бил театарски режисер. Затоа и филмот наликува на театарска претстава со многу луда содржина.
А мене убедливо најбољи филм на Кјубрик ми е Одисеја 2001. 8) Екселент!
Dr.StrangeLove е црно бели ратни филм за нуклеарни рат меџу УСА и СССР. Одлично филмче исто така.
fri напиша:Desert напиша:pa vidite: da pravish sosema ne-kreativna adapcija na edna mnogu kultna kniga (daaaa, prvo imashe kniga) ne e bash neshto ... vonredno!
...добро не сум ја читал книгата иако знаев дека постои, него дали филм кој е адаптација на дело од друг тип (книга, театарска претстава...) мора да се разгледува спореден со тоа дело или може да егзистира самостојно... м?