Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
equilibrium.jpg

До сеа го гледав на ОБН(по којзнае кој пат)

Young People Fucking - добар филм, смешен на моменти, со интересни ситуации.. си останува верен на насловот (кој е.. не баш најдобриот кој можеле да го изберат) :)

Не е за секој.. поконзервативните луѓе слободно можат да го прескокнат. Инаку, Carly Pope is actually hot in this movie.

WALL-E, мноооооогу убав филм да го гледате сите

Браос, респекат за филмот! Нешто поинакво, необично, аутсајд д бакс. До каде што гледав, беше стварно пикантен... ама оцените на imdb ме плашат, баш ме интересира што ќе се случува понатака. Ај баш денес ќе пробам да го догледам.

Инаку колку за информација филмов е виновникот што недела дена неам пуштено двд, пошо ми се расипа плеерот на сред филм. :(((((

Хандкок (Handcock) со Вил Смит на кино... добар филм со ного предвидлив крај.
Филмот е супер, доста јаки шеги и добро глумење... но пак МНОГУ ЕДНОСТАВЕН КРАЈ. :helou:

НЕДОВРШЕНАТА РАБОТА -мн интересен филм.......................а и вчера гледав некој ама незнам како се вика:pos2: додуша секој ден гледам по некој филм, само ги памтам тие што ми се интересни........фчера гледав еден за Марија и Исус...не беше нешто со идеја:toe:вв

Zodiac, очекував многу повеќе, два и пол часа ... скоро залудно.

The Spiderwick Chronicles-детски филм ама ми се допадна :):)

‘‘Електра‘‘ супер е :tv:

ПС.Те сакам, и многу е романтичен, дури на моменти премногу лигав за мој вкус. Но, добро, има некои моменти и фина поента, а и еден од актерите би го лежела и тоа ептен:):kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom