Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ќе си најдеш подобар 5 години и прв ти е.Некогаш некои работи требало така да се десат.Ако веќе толку го сакаш,побарај му ја неговата ДНК и направи си клон :)

Ќе дојдам.
И ќе те скршам од мавање. Ама онака убаво, да запамтиш.
Вук да те уједе. И змија да те укаса. И гром да те погоди.

Ете така.

Idi Anicka, koj te j*ebe, mozam jas i bez tebe. :)

Добро ти иде избегнувањето на автобуските кои ти беа секојдневност само случајно да не се сретнеме. Ах тоа „другарките“ што ти прават, умот ти го земаа (и срцето некоја од нив вероајтно). Избегнувај ги автобускиве, за некое време цело маало ќе посакаш да го прелетуваш.

Idi ebi se so bivsiot u kombe dodeka bese so mene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не сме толку лоши, навистина сме чудни, ама во суштина добри души сме... Добро, малце скитници и малце повеќе од ,,тежок,, карактер :)

Иначе, до мојата бивша Водолија: те ебам сурукот водолиски, никад више да не те видам, ако те видам автобус да те мавне пред да поминеш улица, цел живот само на мене да ти се дига и никад да не ти дадам.
П.С. и сифилис да фатиш, сељачиште водолиско.
со тие куршуми не, и ние водолиите сме луѓе ( мање више):)

Илузии и илузии страшно како ти падна маската толку брзо. Али подобро вака. Што подалеку од мене бегај, што подалеку. Највеќе мразам кукавици.

Да се залепите ко кучиња при еб...ње, па Јанко и Миленко да напрает емисија на таа тема, и нормално - цел newsfeed од Фејсбук да е полн со ваши слики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom