Поправен и класен испит

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
a da izvini ama si slusnal za tie slucai kadesto spored prof ti nisto ne znaes a solidno si naucil i ti stava poniska ocenka od taa sto bi trebalo da ja imas?

Би требало да имаш 4, ти става 3. Би требало да имаш 3, ти става 2. Ама да те остави на полагање... Толку шејтан професори ретки се...:)

Јас како прво не знам што се буните, и така ќе ве пуштат. Мора да поминете година, јуни или август, ќе ве пуштат. А ако не сакате да останете на полагање, ќе си учите преку цела година. За 2че секон може да научи, од час само да слушаш, или па да слушаш другите што ги испрашува и да ги запамтиш одговорите, ќе научиш. Книга не треба да се фати за 2.

Јас како прво не знам што се буните, и така ќе ве пуштат. Мора да поминете година, јуни или август, ќе ве пуштат.

Ептен си грешка. Струмица > Средно Никола Карев. Распитај се како е ситуацијата таму па зборувај. Има професори што не фермат ни врски ни жалби ни ништо. Ќе те соборат како круша и нема окото да им трепне. А оти секој може да научи за двојка е тоа е сигурно, ама пуста мрза не им дава да седнат да учат.

Па и така треба.

Секоја чест.

Секоја чест за тие професори. :aplauz:

Да, секоја чест на нивните принципи. Некој ќе се мачи за двојка а друг сака да се шлаа цела година и пак исто. Сега, не знам дали е тоа точно, ама имам слушнато за некој професор дека јавно, пред целиот клас ги кажувал кои се “врскаџиите“. Пезење пред 30-тина души...

Ако се принципиелни како што викаш, нема да биде исто...не ти е баш арна логикава.

Епа ти велам дека не може да се шлааш цела година и после да ти дадат прелазна оценка, него ќе те остават на полагање. Ако си даска на полагање гуд бај си ју некст јир и чао пријатно

Ептен си грешка. Струмица > Средно Никола Карев. Распитај се како е ситуацијата таму па зборувај. Има професори што не фермат ни врски ни жалби ни ништо. Ќе те соборат како круша и нема окото да им трепне. А оти секој може да научи за двојка е тоа е сигурно, ама пуста мрза не им дава да седнат да учат.
Па јас реков некаде за фаќање врски?
Туку реков дека мора некогаш да те пушти, немаме ние таков кадар што бутка година, ако веќе ептен не си идел на школо може да паднеш година, ама тоа се ретки случаи.
Ама ако не си заслужил 2ка, добро е едно 10 дена идење на дополнителна за поправен, да осетиш како е и да не ја повториш истата грешка.

Никогаш не сум била, и не посакувам да бидам (пу пу)

Класен испит - жива глупост.

Само, јака им душа на професорите шо има живци да ги трпа уште тие 5 дена, за да им пишат на ГАЛЕНИЦИТЕ кои цела година кулирале па сега за да можат да запишат година, да има плус настава за нив. Ах се нервирам на темава... :@

Прво: За секој ученик да не научи за двојка треба да е ненормален.Тоа е од мрза не од незнаење.Секој е способен за една никаква 2-ка.
Второ: На полагање што вели JeEnU GiRl секако ќе те пуштат.Кај мене во школото на прва сесија за полагање ретко кој полага, но на втората во август многупати им велеле само седете и бидете мирни и потоа професорот ќе им пиши 2 на сите.Или пак ќе појди до ВЦ демек имал потреба а овие штампаат ко ненормални за да положат.

Инаки ни сум бил, нит сакам да одам на полагање.Да го уништам распустот заради што ме мрзело 1 недела салам да поучам по предметот и да поправам не би се осмелил.

Епа добро де...што е тука лошо?
Ништо де, грешно ме сфатил изгледа. јас сум против фаќање врски, за 2ка секој може да научи, една дефиниција од секоја тема и воала, ете 2ка.

Па јас реков некаде за фаќање врски?
Туку реков дека мора некогаш да те пушти, немаме ние таков кадар што бутка година, ако веќе ептен не си идел на школо може да паднеш година, ама тоа се ретки случаи.
Ама ако не си заслужил 2ка, добро е едно 10 дена идење на дополнителна за поправен, да осетиш како е и да не ја повториш истата грешка.

Точно е дека се поретки тие случаи ама ако доаѓаш на полагање а немаш три чисти има и професори кои ќе ти погледнат низ прсти, ама има и некои кои нема да го направат тоа. Али фала богу за оние мрзливите, ретки се ваквите професори, ама сепак постојат.

Јас на сите единици ќе ви ставам. Не помагаат ни ручеци ни евра..само еден е спасот...да седнете и да научите.
Ќе дојдете во јуни...па во август...па и после приговорот ако ви се усвои...пак ќе ве кутнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom