Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играј ги пак кец, јер за титула им требаПу да ти ебам екипата килава..Од Вотфорд три гола примаат на домашен терен!
Три пати ги имам играно,еднаш со Барнли ме натегнаа за 20к чист профит и сега на два тикета ги чекам и пак ќе ме натегнат. Јанмат изиграва Меси,а сега третиов гол беше дно дна.
На 3-1 си ја заокружив фино лепо и додека се свртив гол изедоа..А имаа шанси за 4-2,ама себичат мамичето мамино.
Све ви ебам педерско пу!
Чука Окака им дава гол ...
ЛАПАЈПу да ти ебам екипата килава..Од Вотфорд три гола примаат на домашен терен!
Три пати ги имам играно,еднаш со Барнли ме натегнаа за 20к чист профит и сега на два тикета ги чекам и пак ќе ме натегнат. Јанмат изиграва Меси,а сега третиов гол беше дно дна.
На 3-1 си ја заокружив фино лепо и додека се свртив гол изедоа..А имаа шанси за 4-2,ама себичат мамичето мамино.
Све ви ебам педерско пу!
Чука Окака им дава гол ...
Абе на домашен терен против Вотфорд,не заебавај.Играј ги пак кец, јер за титула им треба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега на раат да разгледам утрешната понуда.Играј ги пак кец, јер за титула им треба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1494881221][/DOUBLEPOST]
ЛАПАЈ![]()