Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Џенова - Киево ја имам од 2-3 гола, оно 6 гола збрцаа. Да се смееш или да плачеш...
Интер 1, Рома 2, Волфсбург ГГ, Кардиф 1, Норвич 2-3 гола.

Screenshot_17.png

сто пати имам речено овие со двете леви да не се играат :tapp: примија гол со играч повеќе и не можеа да вратат,имаа шанси пукаа надвор од голот
--- надополнето: 2 декември 2012 во 23:10 ---
Screenshot_16.png

го постирам порано ливчето,го преценив лејкерс нема шанса да даде 107 поени за да бидам добитен :tapp:

Ако другиве ти се фатени без гајле, го фаќаш и Лејкерс.
не бре да имав среќа не ќе се родев тука

фленсбург вкупно 51 гол,границата беше 61
белграно 1-0 заврши
олимпија тепа со 5 разлика
фиорентина 2-2

Mallorca како бе зарагоза не ја победивте:place: пенал имавте го утнафте,црвен добија гостиве не ја искористивте таа предност.Па маме да ви ебамммм.Мора ли све по една да бутка а башка последна утакмица првата ми беше во 1 па цел ден се мачам со резултати и сите ги преживеав за крај вие да ми останате и да ме сјебете СКАПАНИЦИ сте бе матер да ви ебам 10000 ми одземавте да даде господ да отпаднете од лигава и од секоја умрена екипа по 5комада да примате.титула 10 века да не видите.

Volendam - De Graafschap

Од толку утакмици кај се манав во оваа Господ знај...
Ја пишав ГГ3+ гледам даваат голови, плус и Холандија 2 лига паѓаат по многу голови и ај реков ќе има и на оваа утакмица..
35мин. гостите заводија 0:1 и ај реков таман гостите постигнаја гол, домаќините се фаворити реков мора да дат и тие гол па после уште 1 гол кој сака нека дај. Си заврши првото 0:1 и си остана до крај 0:1 мртов гол не падна до крај...
За 1500 ме турнаја.

Аааааааа Хајдук КЛОШАРИИИИ !!! Еден ебен гол требаше само, еден!!! Да даде Господ да се распаднете :@ :@ :@
DSCF2256.JPG

Малерот беше и во саботата кога чекав исто само еден ебен гол. клошариве беа 1-1 на полувреме, така и си останаа :@ :@ :@
DSCF2257.JPG

Аааааааа Хајдук КЛОШАРИИИИ !!! Еден ебен гол требаше само, еден!!! Да даде Господ да се распаднете :mad: :mad: :mad:
Прегледај го приврзокот 53702

Малерот беше и во саботата кога чекав исто само еден ебен гол. клошариве беа 1-1 на полувреме, така и си останаа :mad: :mad: :mad:
Прегледај го приврзокот 53703
Друже извади си картица од Спортлајф, ако ништо друго на овие две ливчиња ќе ти дадеа ваучери утешни, поточно на првото ќе ти дадеа 10 од по 20 денари, на второто еден од 50 денари, а и ќе собираше поени за наградната игра нивна.

Друже извади си картица од Спортлајф, ако ништо друго на овие две ливчиња ќе ти дадеа ваучери утешни, поточно на првото ќе ти дадеа 10 од по 20 денари, на второто еден од 50 денари, а и ќе собираше поени за наградната игра нивна.
Друже секоја викенд паѓам на 1 на по 2-3 ливчиња, досега да имав извадено картица ќе играв бесплатно цело време. Али јбг глуп сум што немам уште извадено xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom