Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаххахаха онака на шала ги стаив Македонија и Шведска Х на полувреме. Типката ми ги уплати на крај и јас најнормално ги поправив. :icon_lol: :icon_mrgr: :D

Се надевам нема нерешено да завршиме у спротивно... :D

Маме му ебам ги ловам Сандерленд 2+ 2.1 коефициент а ме јебе ренџерс исто тим2+ . Да умрат дегениве само таа ме јебе за 1200

Мамицата елелеле бе ќе се убијам и предходната недела и сеа пак само Ливерпул аууууууууууууу крвта нивна неписмена ова не е работа ! :place::place::place::place::place::place::place::place::place:

Аман бе па и ти,зошто играш навивачки не ми е јасно ?!

Знаеш дека игра со Сити за некој ден,знаеш дека таа утакмица е побитна ?

Изгледа не знаеш,затоа Ливерпул требало да ја ставиш како мене 3+,ама затоа умрениот Челзи ќе те изебе за сите пари поштено.
По не знам кој пат само една ме дупи на тикет,да фатев вечер ќе тргнев за Белград да го колам Хансен.

Ми ебаа матер нашиве :D 3000 на Данска <28.5 :D
Играме одбрана 3 утакмици по ред и просек 24-25 гола сега ни даваат 34 да ви ебам све да ви ебам :P

И јас на ренџерс да им посакам све најлошо ебати ретардираната екипа ебати!!

КАКО МОЖИ КАКО МОЖИ САМО МЕНЕ ОВА ДА МИ СЕ СЛУЧУВА..СРБИЈА ВОДАТ ЦЕЛА УТАКМИЦА И НА КРАЈОТ 21-20 5 СЕКУНДИ ДО КРАЈ ГОЛ ПРИМААТ ГОСПОДЕ БОЖЕ НЕ Е МОЖНО ОВА..................НЕ Е МОЖНО...

КАКО МОЖИ КАКО МОЖИ САМО МЕНЕ ОВА ДА МИ СЕ СЛУЧУВА..СРБИЈА ВОДАТ ЦЕЛА УТАКМИЦА И НА КРАЈОТ 21-20 5 СЕКУНДИ ДО КРАЈ ГОЛ ПРИМААТ ГОСПОДЕ БОЖЕ НЕ Е МОЖНО ОВА..................НЕ Е МОЖНО...
Same here...
(y)
Мене ми делуваше на класична местенка...
Мамето нивно...
До 37 минута играат,водат 7 разлика,и после над гол 10 метра маваат,каде бе...:facepalm:
Вака по бодче со Швабите и полна капа,и за нив бодче и кладилниците си лапнаа еден куп пари,тешка пара се товараше денес на Балканот на Србија..
Го омрси некој газда на кладилница ептен мрсноооо мустакот:icon_lol:

Бооооооо Ливерпул вторпат у 7 дена и миделзбро се да ви ебам. Клошарски екипи никогаш прва лига и европа да не видите!

Да им ебам се на Олимпиакос тоа грчко педерско ... губат 1-0 :tapp:
ќе ме паднат само они елелеле :place: малер ме прати у п.м не е работа ова ...

Унгарија:mad:На сите можни ливчиња ја имав денес....:facepalm:
Шо ќе беше бе гнаси маџарски.....
Со Шпанија земаат бод,со Франција добиваат,денес личат на распашана команда....
Мамето ваше клошарско....
УПМ нека фатат и ракомети се..нема маж шо ќе ги погоди овие утакмици викендов:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom