Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Кој малер сум не ми се верува, од Септември на почетокот се тргна ко што треба до 15-ти може им имав извадено едно 10.000 денари ама од тогаш натаму се ме зафркнува на една .. во последниве 10 дена на 5 ливчиња паѓам по една - минатата недела на 2 пати за добивки 20.000+ а еве и денеска пишувам 6 утакмици уплатено за 250 и пак паѓам на една за 3500. умрените Монако во 85+ примаат гол и пак паѓам :S

Астра на едно за 6000, на друго Сампдорија за 4000, на трето двеве за 8000. (n)

Дери Сити последна ја чекав и ме заебаа за 700 ден ( не е многу али да те заебе 1,20 коефициент е стварно бедно)

Уште една потврда колку сум баксуз неделава. Прв црвен Евертон, му викам на татко ми дај уплати ми да не испаѓам ја сеа ставам, ми вика не си ги фрлај парите и уште еднаш испуштив пари ја уште непочнато колото. :mad: Не знам ни дали да уплаќам сеа уопште. 5,5 КВОТА ејј!!!!!!!!!!!!!!!!!

А јас што скав да одиграм дека ќе има црвен и пенал на натпреварот?
9.9 коефициент, ама не одиграв, зошто ептен ми кочеше и оставив.

Њукасл ја фатив 2 у 2, а јунајтед не можеше гол да дае у прво полувреме. Матер ви ебам кога не ве играм по пет давате!

Манчестер Јунајтед - 1 хендикеп (2-0)
Динамо Москва - 1 (2-1)
Базел - 1 (3-0)
Баерн М. у Пи. - 2 (0-0)

1000/4000 :tapp:

И на другото ливче капак на се... Каха Лаборал да не изгубат од Барса со поише од 8.5 коша. И сиротите изгубија со 9 разлика. :tapp:

Ах Звездо Звездана.....:mad:

ЛЕЛЕ БОРДО ЦИГАНИ ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ПРИМИЈА 2 ГОЛА, НИКОГАШ ВЕЌЕ ДА НЕ ЗЕМАТ БОД!!

dsc021ljl.jpg

А x2 требаше и Бордо, грешно ми ја уплатиле... Само неам навика да проверувам дали е у ред ... Зошто ооо зошто не проверив !? WHY WHY WHY !? :tapp:

Памет за друг пат...

Со 30 денари уплата за 1500 добивка безвезе ливче пишав само Гент 1-1 ја промашувам,кој малер сум значи утакмицава завршува 6-1 а полувреме 1-1 :tapp:

Малага ја имав х2 и на 5 мин до крајот дадоа 2 гола за 3-2 ццц

:mad:Твенте луѓее,прима два гола за 2 мин и тоа во 85 86 иииииииии :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom