Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
А кај виде ти дека мечот е 1-2? Гледаш ли дека сите голови се дадени во второ полувреме.

ОК, да пардон. Сум згрешил од премногу нервоза и брзање. Се корегирав, не е кец у двојка ама е штелка и тоа апла голема штелка.

А по се изгледа овие дегениве последнопласирани ги зарфкнале Емполи на крајот, не се придржале кон договореното, им бапнале уште еден гол (за да си ја фатат двојка и плус 3 бода за опстанок или којзнае зошто) и се степале ете како што кажувате.

Трагокомедија. Уште еднаш Серија Б, а можеби и Серија А, никад у животу.

Италијаните најмногу местат, минатото коло неколку членови од форумот ја фатија Џенова 1-2 која игра во СЕРИЈА А !

Е јеби га де,секој ако отвараше тема за местенка што го заебала кај ќе ни беше крајот.

Италијаните најмногу местат, минатото коло неколку членови од форумот ја фатија Џенова 1-2 која игра во СЕРИЈА А !
da be kako i materzburg so bese mestena :kesa:

abe ako veruvate na takvi mesteni u golemite ligi ne vi e lesno...

ete i u anglija mestat dve po red tottenham meste 2-1 1-2

Има тема за поплаки нема потреба да се отвара посебна тема.

da be kako i materzburg so bese mestena :kesa:

abe ako veruvate na takvi mesteni u golemite ligi ne vi e lesno...

ete i u anglija mestat dve po red tottenham meste 2-1 1-2

1. Италија Б не е голема лига. Втора лига во Италија е. Големи лиги се првите во Шпанија, Англија, Германија, Франција и глупавата Италија.
2. Италија А цело првенство беше наместено пред неколку години, поради шо Јувентус го изеде стапот (втора лига) а уште незнам колку клуба (големи клубови како Милан, Лацио, Фиорентина и заборавив кој друг) изедоа казна исто.

Ете тоа е твојата голема лига италјанска, без навреда, ништо немам лично, едноставно ги замразив италјаните и не се согласувам со тебе дека не се месте во Италија пошто ете гледаш шо се деси пред неколку сезони, уште се тужат.

Еве ги головите, ако некој најде видео од ќотекот ве молам нека го постира.

добро франција германија и шпанија се поголеми уствари подобри лиги од таљанската :)

а и ја му кажуев на онај столееее

Не бе ич не е наместена, ама баш ич.

Јас сакав да ја играм кец ама касно стигнав и не а уплатив.

Од вакви работи Италијанскиот фудбал во последните години паѓат со исклучок на Интер лани во ЛШ. Не дека не местат во другите држави ама во Италија е претерано. Па Јуве цела година ја наместо, што треба поќе?

леле ова е жив срам, колку ќе ми биде мерак да го казнат Емполи..

јас ги презирам сите германски екипи и нема потреба да се отвара тема имате тема во поплаки ај добро дечкото е разочаран за 5 денари шо го има заебано :kesa:

Мене појќе ме бендисува како ниеден јунак од 12 екипи во Франција не успеа да дај гол во првото полувреме.

Темата е споена со веќе постоечкава - Поплаки. Продолжете тука со дискусии.

јас ги презирам сите германски екипи и нема потреба да се отвара тема имате тема во поплаки ај добро дечкото е разочаран за 5 денари шо го има заебано :kesa:

Па муабетот не беше "ме заеба една за 5 денари" туку за тоа колку е брутално и очигледно е наместен еден натпревар. Не ни спомнав дека сум ја играл на ливче. Доколку не ти се чита добро зголеми го фонтот на текстот, купи си нов монитор или носи цвикери (како оние на Миле Паника). Доколку читаш добро а не сваќаш, значи станува збор за проблем од друга природа и тука веќе ништо не ти помага.

Можеби целата тема доби таков тон како поплака али како и да е преместувајте каде сакате.

Не сум од оној тип на спортско-прогноза-играчи што се жалат на секој втор натпревар дека е наместен пошто безвеза е да се смета дека еден Реал Мадрид на пример местел натпревари како што мудруваат некои пациенти, или било кој поголем клуб (освен во Италија, тука се е возможно) туку ова ми бодеше во очи па мислев дека е интересно да го споделам како исклучително апла наместена утакмица.

Како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom