Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Да, Спортлајф. А бе си ја вртат како им одговара, тури им.

Прееска Моцарт постираа на Фејсбук дека ги исплаќаат тикетите кај што е типуван било кој од шесте најдобри стрелци.

Да, Спортлајф. А бе си ја вртат како им одговара, тури им.

Прееска Моцарт постираа на Фејсбук дека ги исплаќаат тикетите кај што е типуван било кој од шесте најдобри стрелци.
I taka e najpravilno...sigurno vkupnata isplata ne mu nadminuva 2-3000e,retko koj bi stavil povejke od 1000-2000 den na strelec...ama se profesinalci...A sportlife na koe nivo padnaa,go doprea dnoto..ne ti davaat povejke od 10000 na singl,preeska mi namaluvaat kvota od 1.83 na 1.66 na ulsan 3+,a na tiket si odi so 1.83..i vrv uplajkam 3+ na pk35-jipoza 10000 i mi vika ne odi singl?? Sekade odi,samo tamu ne...operatorite,kako sakaat taka ti vikaat,ako pojdes so pogolema uplata...nedaj boze X progresiha da brkas tamy,na vtorata uplata nema da ti ja primat

А шо барате да играте таму?
И коефициентите им се најлоши. Немаат никаква предност пред дрве кладилници, буквално НИШТО. Единствено страната им е попрегледна.
Ако во нормална кладилница играш 1.9 со 1.9, во спортлајф играш 1.8 со 1.75, или 1.65 со 1.95.

Да, страната од Стар Бет е прилично добра. Пошо ливчињата ми беа на картицата секогаш напишани. И плус ми се свиѓаше што можеш да го менуваш ливчето, да му праиш 'edit'.

Ne si ti kriv zverev (z od zver nema u tebe) glupco glupav,
jas sum za kjotek, so koj um stavam pari na lik za u psihijatrija :mad:

Imalo value na zverev na 2.5 kvota, koe crno value,
promaja u glavata pushteno na najjako, odi fizikalija negde shljakaj,
od tebe teniser ni bilo ni kje bide.

Again, ne si ti kriv, ne e ni za parite,
naravouchenie ponastrana od likovi spremni za psihijatrija :mad:

Да ја чекав немаше да ја преврти онака Атлетико М ејјјјј цццц.....

Арсенал денеска...
Screenshot_20241208-203125_Gallery.jpg

...и Порто вчера
Screenshot_20241208-203211_Gallery.jpg

Ova deneska sho mi se desi,ne mi se slucilo vo moite 25 god kladilnicarska kariera i se somnevam deka pak ke se sluci...igram kosarka filipini singl Rain or Shine -Magnolia Hotspots 202.5+ 1.65 koef na najmala granica za pojaka uplata i sho se slucuva ,na 3 i pol minuti do kraj rezultatot e 102-100,od koi gostite posledniot poen go dadoa na 6.06 min do krajot za rezultat 89-100 (vo prvite 6 min od cetvrtinata dadoa 22 poeni) i za skoro 4 min,ne dade nikoj nitu eden edinstven poen,pri tesen rezultat i sigurno preku 10 slobodni frlanja.pa baloni da frlaa,barem eden ke protnea niz obrac...Sum gubel i pogolemi sumi,ama vakvo nesto ne sum doziveal,uste ne mozam da se sozemam

Значи немогуЌе кој малер ме бие...

Последново коло ЛШ уште Милан ги чекав со Звезда, тим1 3+ ги имав, за еден гол за 13к ме заебаа...

Завчера ова го уплаќам, ја чекам уште Гент денеска, играат со последни на табела 0 бодови што имаат, Гент со победа идат и завршуваат у топ8, коеф. да тепаат 1.15 и изгубија бе ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ АЛООООООООООООООООООООООО
20241219-230644.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom