ПОМОШ!

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Локација
Riga
Веб-сајт
kajgana.com
Темава незнаев каде и е местото па овде ја ставив.Доколку сметаат модераторите дека темава не е за тука нека ја преместат.
Ова ми е од голема важност.
Дали знаете каде во Скопјево се продаваат вентилатори на пареа (оние за разладување) што ги има по скопскиве кафичи (инсомниа, тренд, фуфо итн.)
Ако знаете би ви бил благодарен.

вентилатори на пареа? мислиш оние што прскаат пареа и разладуваат едни како праскалки? и јас би сакал да знам, ама мислам дека тоа е целосна опрема или така нешто што мора да ти дојдат да го монтираат или тропам глупости!?

вентилатори на пареа? мислиш оние што прскаат пареа и разладуваат едни како праскалки? и јас би сакал да знам, ама мислам дека тоа е целосна опрема или така нешто што мора да ти дојдат да го монтираат или тропам глупости!?
Да да за тие мислам

епа не знам од каде да си купиш :)

Знам дека ги има во Солун, ама ако знае некој дека ги има тука нека пише.

Оф леле темава.....иначе можеш да си земеш вентилатор обичен и да го ставиш пред тебе, и со онаква прскалка од средтсва за чистење стакло да си наполниш вода и да прскаш накај тебе....многу добар ефект

Да ама треба тоа аутоматски да иде, а не да чмаеш до вентилаторот и да прскаш. Хехе.

А ако е за лична употреба шо друго имаш работа. Се оптегнуваш на фотеља пушташ вентилаторот и си прскаш....

и плус на секое прскање ќе те дрмат :icon:lol:

*зависи од волтите

Знам темава е стара да не се отвара нова..
Некој да е запознаен со проблемов. Каде се продаваат како се движат цените?
Секое мислење добредојдено. Нема да биде за домашни услови.

Знам темава е стара да не се отвара нова..
Некој да е запознаен со проблемов. Каде се продаваат како се движат цените?
Секое мислење добредојдено. Нема да биде за домашни услови.
Лани, такви вентилатори гледав на пластичарска, би требало и сега да ги имаат. За цената не се секавам која беше, ама мислам дека се движеше околу 2500 - 3000 денари ама не ја земај здраво за готово, можеби беше и помала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom