Помош за проектна "Брановоди"

• Креатор на темата Креатор на темата Џезве
  • Време на започнување Време на започнување

Џезве

титулар
Член од
26 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
2
Земав да работам проектна задача за матура (да од тие проектни за четврта година ГИМНАЗИЈА),ми ја дадоа завршена и не ја ни отворив до сега, ама испадна семинарска било тоа (ја најдов на форумов) , касно да ја сменам темата за "Брановоди" (орг. "Брановоди и оптички влакна"), ризик јак, решив да и се нафатам. Поима немам шо се тоа брановоди, копи, пасте и ја изработив:uvo:. Значи пробав да разберам нешто, иде ама не иде. Ипак е семинарска (да од тие семинарски за СТУДЕНТИ).

ВЕ МОЛАМ сите што имате поима од "брановоди" да напишете збор два или кратко објаснување за да имам некој почеток да почнам да истражувам понатаму. И плус ако го знаете англискиот збор за "брановоди" да пишете пошо јас не го знам. Барав нешто по гугл ама слабо, речиси нула.

Друг пат не земам за проектна, да работам семинарска :@ XD.

И некој да ми го одговори основното прашање "Што се "брановоди" ?"

Знам дека има тема за прашања околу проектни и семинарски ама имам чувство дека за ова ќе треба посебна тема.

еве ја http://www.2shared.com/file/ZX2uOaZj/branovodi.htmlhttp://www.2shared.com/file/ZX2uOaZj/branovodi.html

ФАЛА НА СИТЕ ЗА СЕ!

Брат ја сум наебал шо ни до пола уште не ми е проектната,али ти ме шијеш....
Фала ти шо ме утеши дека имало и у полоша состојба од мојата ! :pos:

е ништо.... ако сакаш да ти барам друг полош па уште повеќе да те утешам xP, неутешен еден

Ти не ни знаеш што се брановоди, а за тоа проектна по матура ќе си правел/а. Ооооо кои греови сте. Искрено се надевам дека никој нема да ти помогне оти стварно не заслужуваш да поминеш, а не па уште висока оцена да добиеш.

... ама на крај, вака-така пак со 5ка ќе поминеш како и сите, тоа ти е во нашето мизерно образование... И после ќе се жалат сите, докторите на пример од ништо не се разбирале, ако се разболиш они ќе те доразболат, сите биле со врски вработени итн... Не е (само) до врски, едноставно толку ни е мизерно образованието, пола студенти на медицина со 10.00 го завршуваат факултетот а незнаат ни крвен притисок да ти измерат... И на крај па уште коа ќе каже некој имбецил „тука во Македонија најмногу учиме од цела Европа, нигде у друга земја не ги малтретираат волку учениците како кај нас“, како ми иде да им лупнам една, кои простаци, они нашле да се жалат...

Брат ја сум наебал шо ни до пола уште не ми е проектната,али ти ме шијеш....
Фала ти шо ме утеши дека имало и у полоша состојба од мојата ! :pos:

Јас утре треба да ја предадам по информатика проектната оти на 29ти е полагање.....немам ни почнато.....:vozbud:

Ти не ни знаеш што се брановоди, а за тоа проектна по матура ќе си правел/а. Ооооо кои греови сте. Искрено се надевам дека никој нема да ти помогне оти стварно не заслужуваш да поминеш, а не па уште висока оцена да добиеш.

... ама на крај, вака-така пак со 5ка ќе поминеш како и сите, тоа ти е во нашето мизерно образование... И после ќе се жалат сите, докторите на пример од ништо не се разбирале, ако се разболиш они ќе те доразболат, сите биле со врски вработени итн... Не е (само) до врски, едноставно толку ни е мизерно образованието, пола студенти на медицина со 10.00 го завршуваат факултетот а незнаат ни крвен притисок да ти измерат... И на крај па уште коа ќе каже некој имбецил „тука во Македонија најмногу учиме од цела Европа, нигде у друга земја не ги малтретираат волку учениците како кај нас“, како ми иде да им лупнам една, кои простаци, они нашле да се жалат...

Прво, јас овде додјдов по помош за да ја одбранам оваа проектна задача односно да научам повеќе за предметот што таа го разгледува, а не паразитски да се однесувам и да идам да бранам а да незнам за што се прави муабет. Помош барам само затоа што имам многу нејасни работи иако полека совладувам бидејќи сепак ова е семинарска. Второ, оваа тема има истражувачки карактер, а не некој како тебе да дојде и да критикува за нашето образование бла, бла. Трето, сепак се согласувам со твоето мислење за Македонија и нејзиното образование. Четврто, брат ако неможеш да помогнеш во врска со темава, а тоа важи за сите подобро не постирајте и не одете офтопик. Ова е на доброволна база и побарав помош како човек очекувам таква да добијам. Фала за времето.

Јас утре треба да ја предадам по информатика проектната оти на 29ти е полагање.....немам ни почнато.....:vozbud:
кај нас на први е а пола програма не ми работи не пак елаборатот... :pos2:

Здраво ми треба проект за матура по филозофија на тема Плотин неоплатонистички ориентиран филозоф ако има некој проект таков или некој што би можел да ми го направи проектот или некои информации нека ми пише благодарам однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom