Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Mozam li nekoja pomos da dobijam?Ve molam...Mi treba uste 8 health na erepublik...nick:Kristian Ilievski :toe:

Сите нови играчи со 2 и 3 скил мануфактуринг можам да ги вработам кај мене,плата солидна

ne sum bas nov igrac ama mi treba tiket deka vcera se zafrknav otidov vo region bez bolnica i se borev i sega velnesot mi e 52
Ako moze nekoj da mi prati fala mnogu

Бев во Индонезија,ама се префрлив во Русија,а парите не си ги направиви во злато.Дали ако се префрлам пак во Индонезија ке ми стојат парите?

Бев во Индонезија,ама се префрлив во Русија,а парите не си ги направиви во злато.Дали ако се префрлам пак во Индонезија ке ми стојат парите?

Да.. и сега ги имаш тие пари - оди на твојот профил и кликни на show all accounts.

ае пратете некој gift ако сакате ник - xrtmk,иначе во чиле сум,може некако да се префрлам пример во шпанија ? и како ? :)

дајте некоја информација, јас сум почетник.
што и како...
и некое поклонче ова ептен споро идело... :)
Име.. sapun

ае пратете некој gift ако сакате ник - xrtmk,иначе во чиле сум,може некако да се префрлам пример во шпанија ? и како ? :)

дајте некоја информација, јас сум почетник.
што и како...
и некое поклонче ова ептен споро идело... :)
Име.. sapun

И двајцата имате пратено по 5-6 храни и по 10 сила, деновиве повторно ќе ви испратиме уште по толку сила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom