Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
ти кажува самата програма, не иди на тој сајт. Што помош ти треба?Значи од преку 50'000 членови, никој не е попаметен од мене и не знае повеке за да одговори?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти кажува самата програма, не иди на тој сајт. Што помош ти треба?Значи од преку 50'000 членови, никој не е попаметен од мене и не знае повеке за да одговори?
ти кажува самата програма, не иди на тој сајт. Што помош ти треба?
Nе бев на никаков сајт.ти кажува самата програма, не иди на тој сајт. Што помош ти треба?
не е од скајп, од нешто друго е. веќе имаш malwarebytes, го блокирал програмот да не праќа податоци. на некој индиец е таа ип адреса. некој вирус имаш закачено.Nе бев на никаков сајт.
Ова се појави кога не ми беше ни пребарувачт уклучен.
Можно е да е од скајп?
Ова почна да се случува откако скајп инсталирав.
никој никогаш не иде на никаков сајт, а сепак има вируси, јасно ми еNе бев на никаков сајт.
Ова се појави кога не ми беше ни пребарувачт уклучен.
Можно е да е од скајп?
Ова почна да се случува откако скајп инсталирав.
Mozno e da e poradi toa sto deinstalirav avast, pa nemav celosna online zastita?никој никогаш не иде на никаков сајт, а сепак има вируси, јасно ми е![]()
не ни треба ни аваст, ни авира ни било каков друг антивирус пакет. тоа што е во windows defender + firewall, повремено скенирање со malwarebytes и малку памет во глава да не кликаш насекаде на интернет ти е доволно за да бидеш заштитен.Mozno e da e poradi toa sto deinstalirav avast, pa nemav celosna online zastita?
Симни Malwarebytes antimalware, скен, рестарт, потоа CCleaner, исто скен и рестарт и пробај пак.Изгледа сум закачил некој вирус, па кога работам на хромот, ми излегуват разни реклами, од било кои страни, дури и од кајгана често ме префрлува на сосема друга страна.
Не знам дали тоа има некоја врска со рекламите, мислам дека го немам приметено претходно.
![]()
чаре ?
Симни Malwarebytes antimalware, скен, рестарт, потоа CCleaner, исто скен и рестарт и пробај пак.
aj рестарт, стискај Ф8, одбери сејф мод + нетворкинг и пробај истово?
![]()
Освен рекламите, како и побавен да е компјутерот, не сака ни флешскор да отвори, а сабајле отвараше.
почна да сκениρа, само што немам интеρнет сега, го избρав тоа + нетвоρκинг, ама џабеaj рестарт, стискај Ф8, одбери сејф мод + нетворкинг и пробај истово?
1.Click Start, type services.msc, press enter and then click Services.почна да сκениρа, само што немам интеρнет сега, го избρав тоа + нетвоρκинг, ама џабе
Sent from my LG-E440 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1445464054][/DOUBLEPOST]@Ilumious
![]()
До пола стигна и ме заеба, пробав повеќе пати, исто е.
пс: тоа не е на сејф мод
1.Click Start, type services.msc, press enter and then click Services.почна да сκениρа, само што немам интеρнет сега, го избρав тоа + нетвоρκинг, ама џабе
Sent from my LG-E440 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1445464054][/DOUBLEPOST]@Ilumious
![]()
До пола стигна и ме заеба, пробав повеќе пати, исто е.
пс: тоа не е на сејф мод
Го нема на листата таму.1.Click Start, type services.msc, press enter and then click Services.
2.Double-click the service that did not start.
3. Click the General tab. Verify that the service has not been disabled in the Startup Type box. If it has, click Automatic to have it start when you start the computer.
aj probaj i ova