Помош, совети, размена на искуства...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
А друга финта ако немате фотоапарат со мануелна експозитура, исклучете блиц и брзо мавтајте со некаков извор на светлина и ќе го добиете следното.
BIG_TN_108991evro.jpg

Кој ќе може да ми слика(професионално се разбира) карти за играње распоредени по средниот распоред Кец-лист,Поп-лист,4-лист,7-лист,собрани како за играње покер(знаете во една точка на дното а на горните врвови само да се читаат само бројките односно буквите а првата карта што ќе се гледа да биде 1(кец) лист...и да бидат сликани врз едно бојна површина за да можам полесно да ги извадам само картите преку фотошоп,исто така картите треба да бидат сликани од агол од 90 степени(не мора баш точно ама отприлика да е од точно над нив сликнато,и ако имате(повеќе видови шпилови) сликнете ги и нив.Однапред благодарам,иако малце(малце повеќе) постов ми е оф топик:smir:

Ќе ми помогне некој?

jas ovie dena ako najdam vreme ke ti napram edna takva fotka :smir:

Фала многу,не знаете колку ми требаат различни шпилови!:smir:

karti2.jpg

karti3.jpg

karti1.jpg

повели, па кажи дали си завршил работа

Брат,екстра ти се фоткиве,мада и јас го имам истиот шпил,ама твоиве фотки се МНОГУУУУУУУ боље од моите.Ако имаш уште некој шпил екстра ќе биде[важно е кецот да се разликува,а сепак да е лист).Фала уште еднаш:smir:

Нема гајле бе друже, ќе биде за утре имам едно 4/5 шпила па ќе искомбинираме нешто:wink:

Фала,те очекувам

И уште ве очекувам..............

Виктораниус еве одговор на твоето прашање за Фотошоп

Photoshop е графички софтвер создаден од Adobe, се користи за создавање и уредување(едитирање) на графички објекти(логоа) дизајнирање на истите, „средување„ на фотографии и ред други работи. Фотошопот по дефолт не се наоѓа на твојот компјутер но лесно можеш да го инсталираш, и да почнеш да учиш. Во подфорумов има тема Туторијали за средување на фотографии а во подфорумот Оперативни системи и програми има тема Adobe Photoshop: Како да направам. Се надевам дека ќе почнеш со учење на фотошоп и ќе видиме резултати:)
Појасно ти е сега нели:)

Виктораниус еве одговор на твоето прашање за Фотошоп

Photoshop е графички софтвер создаден од Adobe, се користи за создавање и уредување(едитирање) на графички објекти(логоа) дизајнирање на истите, „средување„ на фотографии и ред други работи. Фотошопот по дефолт не се наоѓа на твојот компјутер но лесно можеш да го инсталираш, и да почнеш да учиш. Во подфорумов има тема Туторијали за средување на фотографии а во подфорумот Оперативни системи и програми има тема Adobe Photoshop: Како да направам. Се надевам дека ќе почнеш со учење на фотошоп и ќе видиме резултати:)
Појасно ти е сега нели:)

Те сфатив до некаде...ке пробам па ке видам до каде ми се мозностите:helou: :helou:

еј знам оти малце ке сум оф топик ама да прашам ...Како да постирам слика :salut:

Прво закачи ја на овој сајт, после тоа од полето Direct Link ископирај го линкот. На форумов при давање на одговор има едно светло жолто квадратче и кога ќе дојдеш над него со маусот пишува „Внеси слика„ кликаш го пастираш линкот (Ctrl+V) и ОК.:) толку пис оф кејк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom