Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми купија лаптоп со инсталиран Windows 10 Home.На него има и инсталиран Office 2016,но не е активиран,бара product key за да се активира,а тоа не го знам,никаде не е напишано !
Што да правам ?

• Ми се допаѓа
Reactions: Kuz
Не барам да купам,немам ни пари.
Прашањето ми е што да прави со инсталираниот Office 2016 кога не се знае product key ?
Дали да се јавам во продавницата од кај што е купен лаптопот,да не знаат тие ?
тоа ти е најверојатно трајл верзија, покрај windows-от не ти доаѓа и платен офис 2016
барај активатори на интернет, и пази да не фатиш вирус
microsoft toolkit ти е еден од подобрите активатори

На лаптопот на десктоп ми се појави Activate Windows, Go to Settings to Activate Windows.
Неможам да правам некои работи се додека не го активирам, како да го активирам?

Ми купија лаптоп со инсталиран Windows 10 Home.На него има и инсталиран Office 2016,но не е активиран,бара product key за да се активира,а тоа не го знам,никаде не е напишано !
Што да правам ?
kms pico na zamunda

На лаптопот на десктоп ми се појави Activate Windows, Go to Settings to Activate Windows.
Неможам да правам некои работи се додека не го активирам, како да го активирам?
Пост над тебе е спомнато, Microsoft Toolkit

Незнам дали е прашањето за во оваа тема..
На лаптопот имам вин10 и преку командата конект во табот десно долу кај сатот, неќи никако да ми се поврзи со смарт телевизорот...го пронаоѓа како дивајс, ке излези конектинг неколку секунди и толку, т.е конектед нема. дали има некоја финта појма немам а баш и на јутуб видеа гледав и се мн јасни одма ваерлес диспеј приклучуваш и поврзан си..
Некој искуство, чаре??

Ne se uklucuva i ova go pokazuva.
IMG_20180731_110006-01.jpeg

можно е хард дискот да ти отишол. провери во биос дали го покажува, F2 или del при бутирање, обично пишува најдоле што да притиснеш за влез во биос
пробај отвори извади го дискот пак намести го, можеби се исместил од конекторот нешто

можно е хард дискот да ти отишол. провери во биос дали го покажува, F2 или del при бутирање, обично пишува најдоле што да притиснеш за влез во биос
пробај отвори извади го дискот пак намести го, можеби се исместил од конекторот нешто
Pokazuva HDD model name, HDD serial number...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom