Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
е јас имам проблем со блутут кога ке отворам блутут нетворк плејсес ми праи краш на експлорер на вин 7

Епа ништо, фала ти. Ќе чекам некој(а) друг(а) да ми помогне ако знае.

Пробај да ја уклучиш играта со различна компатибилност, незнам како е таму, десен клик, пропертиес, и таму ако има опција компатибилност.

Пробај да ја уклучиш играта со различна компатибилност, незнам како е таму, десен клик, пропертиес, и таму ако има опција компатибилност.

Средив, јас симнав пак играта и сега се игра. Иначе пробав како што викаш не сакаше, па си ја симнав по втор пат. :)

Фала ти.

Дечки ај некој ако знае нека ми кажи како да го средам проблемов. Значи ко ке уклучам торент секогаш сигналот што е од рутерот се губи и ме дисконектира ме има мрднато од нервоза.

Дечки ај некој ако знае нека ми кажи како да го средам проблемов. Значи ко ке уклучам торент секогаш сигналот што е од рутерот се губи и ме дисконектира ме има мрднато од нервоза.

на мрднати не помагаме :D
туку пробај преинсталирај го торент клиентот.
--- надополнето: 30 август 2013 во 13:51 ---
Средив, јас симнав пак играта и сега се игра. Иначе пробав како што викаш не сакаше, па си ја симнав по втор пат. :)

Фала ти.

Ама ти реков горе прво тоа :D

Пошо незнаев кај да прашам и воедно да не отворам теми и такви чуда, сакав да прашам дали некој од тука доволно се разбира во SolidWorks.
Доколку се разбира, ќе го замолам да ми пиши приватна порака !

Море кој баксуз сум јас, успеав еднаш да ја вклучам, сега пак не сака да се вклучи, а ја средив како што кажа.
Сега симнувам друга од ThePirateBay, па ќе видам дали и таму ќе има проблем. Да не е до Windows8ца што е, оти претходно на Windows XP и Windows 7ца не правеше вакви проблеми.

Море кој баксуз сум јас, успеав еднаш да ја вклучам, сега пак не сака да се вклучи, а ја средив како што кажа.
Сега симнувам друга од ThePirateBay, па ќе видам дали и таму ќе има проблем. Да не е до Windows8ца што е, оти претходно на Windows XP и Windows 7ца не правеше вакви проблеми.

пробај од цд?

пробај од цд?

Имам две работи: бидејќи старо ми е куќиштето, ништо напред не ми работи (барем така братучедка ми ја разбрав кога ми објаснуваше) и второ, играва ја симнувам готова од ThePirateBay. И порано сум ја симнувач на XP и 7ца и немав проблем, незнам искрено што е работава. А што е најтрагично и на 8цава се играше и одеднаш престана.

Значи имам еден проблем, кога кликам десен клик автоматски се покажува windows explorer has stopped working, и windows explorer is now restarting.. Вeќе 1 недела е вака, барав по странски форуми, и најдов 2 програми, и со двете пробав али пак остана истиот проблем. ај некој ако знае нека помогне :) Поздрав

чекај не форматирај,тоа е најлесно. отвори Start - во Run напиши msconfig и стисни Enter. Кога ќе ти се отвори тргни штикла на сите работи што се подигнуваат при вклучување на компјутер. Повеќето се кориснички програми,ако не си сигурен за некое остави го. Рестартирај компјутер преку Start - Restart и види дали прави така. Ако не прави, влези пак во msconfig и вклучувај едно по едно (мислам дека не ти треба рестарт за сите). На првото вклучено што ќе почне да прави,види што е избриши ја програмата преку Control Panel. Би требало да упали ова :)

Вака изгледа:

msconfig primer.JPG

iam problem so rollot t.e trkalceto na mausot eve koa go listam forumov i drugi strani dzabe go vrtam trkalceto koa ne ide stanava ni nagore ni nadole pa moram so scrollot desno, sto e rabotava so trkalcevo da ne e izmestena nekoja opcija... ?

на мрднати не помагаме :D
туку пробај преинсталирај го торент клиентот.
--- надополнето: 30 август 2013 во 13:51 ---

Не е пренослива болест не се плаши :P бтв имам пробано да го преинсталирам торентот но пак е исто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom