Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да снимам филм на dvd/cd со програмава nero expres али само што започнува да се полни тоа долу со зелени коцки кога се режи филмот одма престанува и пише could not perform end of disc-at-once и под него burn proces filed....пробав со две различни cd-a мислев дека е до марката на cd али исто. Што е проблемов ?

Сакам да прашам ..Сакам да го отворам биосот т.е кога ке го ресетирам пц-то и се до почетокот на виндовсот кога пишува welcome а се дотогаш имам црна слика и неможам да влезам во биосот..се надецам дека ме свативте што сакам да кажам..ПОМОШ

Decki dajte nesto pomos be.... nema resore point i nemozam da kreiram t.e nema go tabot system protection... sho da praam... moze li nekako da go restartiram sistemot so druga potstapka ili reinstalacija na windows mu e majkata/??

Izvinuvam se za latinicata nemam kirilica, samo u safe mode mi se uklu4uva :/

Decki dajte nesto pomos be.... nema resore point i nemozam da kreiram t.e nema go tabot system protection... sho da praam... moze li nekako da go restartiram sistemot so druga potstapka ili reinstalacija na windows mu e majkata/??

Izvinuvam se za latinicata nemam kirilica, samo u safe mode mi se uklu4uva :/
Горе подвлеченото се случува у 99% случаеви од вирус кој ги дизејблира тие, чарето ти е у сејф мод да симнеш и да скенираш со Malwarebytes, ComboFix, TDSSkller или слични бесплатни алатки што ке те исчистат за да можеш да го подигнеш у нормален мод и да инсталираш Антивирус кој или го немаш или ти е нефункционален.

Сакам да снимам филм на dvd/cd со програмава nero expres али само што започнува да се полни тоа долу со зелени коцки кога се режи филмот одма престанува и пише could not perform end of disc-at-once и под него burn proces filed....пробав со две различни cd-a мислев дека е до марката на cd али исто. Што е проблемов ?

Има некој што знае ?

Ќе има ли проблем со оперативниот систем(win 7)ако инсталирам на пр. драјвер за усб пц камера која е компатибилна со хп или виста?

--- надополнето: 21 декември 2012 во 20:21 ---
Ќе има ли проблем со оперативниот систем(win 7)ако инсталирам на пр. драјвер за усб пц камера која е компатибилна со хп или виста?
Со виста инсталирај, не би требало да има. Кај мене е така

Зошто на јутјуб звукот на видеата пуцкета?
значи само на јутјуб е таков на хром

додека на интернет експлорер нема никаков проблем, и тоа на нај обичниот

Зошто на јутјуб звукот на видеата пуцкета?
значи само на јутјуб е таков на хром

додека на интернет експлорер нема никаков проблем, и тоа на нај обичниот
Незнам точно што е проблемот но можам да ти кажам дека во последниов месец хромот е СРАЊЕ и после долго време користење на Хромот за прв пат менав пребарувач.

Незнам точно што е проблемот но можам да ти кажам дека во последниов месец хромот е СРАЊЕ и после долго време користење на Хромот за прв пат менав пребарувач.
У право си, стаив мозила и боље е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom