Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
А имаш ли фолдер во Program files кој се вика Microsoft office .???

Ако имаш, влези во него и потоа отвори го фолдерот Office1, и направи шоркути од програмите.
Eве како ги пишува:
EXCEL
POWERPNT
WINWORD
OUTLOOK
овие се поважните
Go imam folderot, ama koga go otvaram prazen e.

Гледам од 9 мај се заебаваш со ова!
Ај не губи време више... деинсталирај го па пак преинсталирај го офисот!

..и добро внимавај на инсталационата процедура... што штиклираш и што отштиклируваш.

другар кажи малце подетално шо си се стиснал :D
A што подетално... јбг... најди го, симни го, инсталирај го, и пушти го да работи програмот!
... самиот програм ќе те води...

Има право, унинстал и повторно инсталирај го ќе заврши работа.
А препоставувам дека си го заебал со Restore .

Кога можеш да ги отвораш сите документи програмите мора да се тука, оди на старт менито и појди на Офис со поинтерот, би требало да ги излиста сите програми во пакетот.
Побарај исто и во Це дискот.

Ме интересира дали некој има искуство со работење со google docs, google sites и сл. Конкретно ми треба апликација за фирма, која би била за правење нарачки преку телефон да речиме, е сеа пошто обично по градовиве wifi на некои места има, па нема, па има... ми треба соодветната апликација додека има конекција да ја запамети порачката и потоа штом телефонот ќе регистрира интернет автоматски да се испрати документчето за порачка на соодветна web страна. Дали е ова изводливо?.Малку помош ако може

Гледам од 9 мај се заебаваш со ова!
Ај не губи време више... деинсталирај го па пак преинсталирај го офисот!

..и добро внимавај на инсталационата процедура... што штиклираш и што отштиклируваш.
go instalirav odnovo.. istoto se slucuva. -_-

go instalirav odnovo.. istoto se slucuva. -_-
Во Local Disk (C)\Program Files \Microsoft Office\Office..... ги има ли овие
EXCEL
POWERPNT
WINWORD
OUTLOOK... и други со од типот Application....

Ако ги има .... тогаш Десен клик на (тие што ти се потребни) секое поединечно од менито избери Send to..... Desktop(Create shortcut).... па ќе ги уклучуваш директно од екранот.
Ако ги нема ....не знам како воопшто и ти ги отвара документите... тогаш имаш нешто лошо заебано којзнае што си направил..или имаш лоша копија од Офисот...

кога ке го подигне виндосо на крајот ми излева 2 notepad прозорци и на едни го писе следното .
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787 а другиот е празен .за што станува збор ????????

Има некое програмче за да извадам превод од видео?
На пример од ова, да го извадам само преводот.

Има некое програмче за да извадам превод од видео?
На пример од ова, да го извадам само преводот.

Не, затоа што клипчево нема посебен превод, туку има “прилепени“ букви на видеото.

Значи камерава ми е Delux(незнам модел), ја користев пред некое време, ама го преинсталирав Пц и сега ми се избриша цела.. Цд-то за инсталирање го загинав и така да немам за инсталација ништо..Камерата ми е тука и незнам како да ја инсталирам помош :) ?

Претпоставувам дека збориш за веб-камера...

Пошто не гатаме на гравчиња, потребен ќе ти биде:
1) Моделот на камерата;
2) Google

:)

Или, Windows 7, па најверојатно сам ќе ти го најде драјверот.

delux-dlv-b503 Ваква е камерата ама неможам да најдам драјвери нигде.. Ај помош ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom