Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување

table-planner-900x600.png

Вакво нешто....

Да можеш да ги направиш масите, прави округли.... и башка да моеш имиња да пишеш!
Ја најдов едно 3-4 апликации.... али се се плаќа.

А ова врши работа......

Зошто при инсталација на WIN7 Home Premium, на нов лаптоп, при крај на Expanding Windows Files(99%) ми покажува Eror: Some required system files are missing. Така нешто звучеше грешката..
Дали е до лаптопот или до инсталацијата на WIN7, затоа што колку памтам имам инсталирано неколку пати ВИН7 од истото CD.
Сега пуштив да се симнува оваа инсталација, што мислите, добра ли е?

Дечки да ми кажете некоја програма ко оние Driver magician добра за да си проверам драјвериве дали се ок и да си симнам тоа што не е ок :D

Дечки да ми кажете некоја програма ко оние Driver magician добра за да си проверам драјвериве дали се ок и да си симнам тоа што не е ок :D

Driver Genius

Како можам да отворам File TMP??????????

Како можам да отворам File TMP??????????
Превземено од друг форум...

Nope. TMP files are temporary files and that extension is used by so very many different programs it would be almost impossible to try to sort them all out.

On the assumption the file may be a renamed temporary save of a common file format you can try running it past TrID and see if that program can identify the format; but that's a close to automatic as it comes.

Otherwise try some of the tips here...

http://filext.com/info/showthread.php?t=21

KAKO DA SPUSTAM REALTEK ZA ZVUCNA ? DAJTE LINK ! ! ! Инаку 7 е windows
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 18:11 ---
oti izlegvaat tamu so ti znam US1 ,2 ,3 i za kina ...

KAKO DA SPUSTAM REALTEK ZA ZVUCNA ? DAJTE LINK ! ! ! Инаку 7 е windows
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 18:11 ---
oti izlegvaat tamu so ti znam US1 ,2 ,3 i za kina ...

На кој било и онака тапа сервери за симнување имаат Realtek ќе симнуваш со 30kb/s....Нема врска на што ке маниш

На кој било и онака тапа сервери за симнување имаат Realtek ќе симнуваш со 30kb/s....Нема врска на што ке маниш
epa ako ne cini kazi drugo mesto daj link da ne spustam od realtek

hahah sega se razbravme spansko selo vo gremanija e ova za mene :facepalm: nema vrska spustam edno do realtek pa ke vidam ako en bidi nisot togas utre El Bohemio ke mu go najdi careto

Од овде побрзо ке ги спуштиш е сеа незнам каква ти е звучната
1
2

Поззз па и ова баш проблем не ми е али дали може да ми предложи некој некое utility програмче,никако неможам да најдам product key за ова Tune up-ов ако имате некој product key што работи за Tune up слободно пратете по ПП:)Tnx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom