Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некој
Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некојшто возат 7ца на 512рам и графика која последен драјвер и е за под ХП
![]()
Имам еден процес, кој нон стоп се уклучува/исклучува(автоматски).
![]()
Што е ова? Има начин да го избришам од компјутерот? Пишував во search, ама не најде ништо.
Тој што ти кажал така те излажал, и подобро ке ти работи на 7ца, ти чак имаш и драјвер за 7ца за 7300, што да кажат некојшто возат 7ца на 512рам и графика која последен драјвер и е за под ХП
![]()
Minimum memorija za da ti dozvoli da instaliras 7ca(ultimate/home ili so sakas i so SP1 vgraden) bez nisto da menjas u instalaciskoto CD e 512mb, na youtube ima videa deka i na 256 ja stavaat ama treba hex editing za toa na 1fajl. Toa 1 so 2gb se rekomended od MS za normalna rabota.И ја имам 512 рам.. а ко што знам минимумот беше 1гб,оптимал 2 гига..или не.
![]()
Види пробај со ова pc inspector file recoveryдајте некој саглам асален програм ( не демо верзија ) за повраток на избришани слики клипови и останати фајлови од хард?
хитно ми е !!!
Најдобар антивирус според вас ???
Некоја препорака...