Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ФИФА, само тоа и играм.Само фифа или сите игри така?
Инаку не сум инсталирал никакви пачеви.millanius, не ја играм играва ама дали кога ја инсталираш ги инсталираш и последните пачови (ако ги има воопшто)? Зошто памтам со Call of duty MW имав сличен проблем па од кога го инсталирав пачот прв што искочи немав.![]()
Па друже ти објаснав погоре што да направиш но ок.Pc-to moe ko da dade dusa denes. Mi izleguva listata sto e Safe Mode, Safe Mode with networking.....Start Windows Normally. Sto i da stisnam mi izleguva za sekunda blue screen of death i se restartira. Posle se pak odnovo i istata procedura.
Vidi gore da ne si mi kazal da isklucam nesto sto ne treba.
Do site!
Kazuvajte chare kako da go sredam osven format. Ako e neizbezen, kako moze da gi zacuvam rabotite vnatre. Od 150 gb iskoristeni, 100 sigurno mi se mnogu vazni.
Waiting....
Како да види кога не можe воопшто да стартува оперативниот систем?А да видиш дали ги имаш најновите драјвери за графичката ?
Го средив. Сега-засега сум уште со xp. Наскоро ке му ставам 7ца сигурно.Па друже ти објаснав погоре што да направиш но ок.
За да ги зачуваш тие податоците ќе си симнеш hirens boot cd и ќе стартуваш Live OS од цд ..и имаш апликации таму... partition manager од тоа ќе си направиш уште една партиција..ако имаш слободно место, ако не прво ќе избришеш тоа што не ти е важно па после ќе направиш нова партиција и сите фајлови ќе ги ставиш таму.
И после ќе си симнеш windows 7 SP1. Ќе си инстлаираш...и би требало да е ок. Ако пак кочи значи имаш хардверски проблем.
Пиша дека му дава БСОД само што ке избере сејф мод или сл. затоа и му реков да каже што код дава. Не му побарав јас дамп фајл...Како да види кога не можe воопшто да стартува оперативниот систем?
Најновите се.А да видиш дали ги имаш најновите драјвери за графичката ?
Drugar imam windows 7 i sega probvam da instaliram windows xp nemoze da se instalira,,, da ne znes vo so e problemov ?Па друже ти објаснав погоре што да направиш но ок.
За да ги зачуваш тие податоците ќе си симнеш hirens boot cd и ќе стартуваш Live OS од цд ..и имаш апликации таму... partition manager од тоа ќе си направиш уште една партиција..ако имаш слободно место, ако не прво ќе избришеш тоа што не ти е важно па после ќе направиш нова партиција и сите фајлови ќе ги ставиш таму.
И после ќе си симнеш windows 7 SP1. Ќе си инстлаираш...и би требало да е ок. Ако пак кочи значи имаш хардверски проблем.
--- надополнето: Aug 21, 2011 2:02 PM ---
Како да види кога не можe воопшто да стартува оперативниот систем?
Imam Problem,,, Momentalno koristam windows 7, i probvam da instaliram windows xp ne moze nz znam vo so e problemov...Ako znaete pomagajte ,fala odnapred: )
--- надополнето: Aug 21, 2011 7:19 PM ---
Drugar imam windows 7 i sega probvam da instaliram windows xp nemoze da se instalira,,, da ne znes vo so e problemov ?
Па зошто не можеш тоа се прашувам и јас. Каде заглавуваш? ерор нешто ?
Imam 1gb ram i mi kocit,,,... Vcera instalirav i sea ne mozam da go vratam xpto :S1. Зошто сакаш да се вратиш?
2. Што е проблемот, зошто нејќе, слика нешто, што јавува?
Imam 1gb ram i mi kocit,,,... Vcera instalirav i sea ne mozam da go vratam xpto :S
- Namesteno mi e da go botira CD-to , no nejke da go pusti ,,,Go ukluciv kompjuterot go kladov Cd-to i na site mozam da stegnam samo INSTAL Ne mozam :SПа зошто не можеш тоа се прашувам и јас. Каде заглавуваш? ерор нешто ?
Probav istoto e :SSSАко нејќе да бутира од цд то тогаш пробај со друго цд за XP. Или цд то пробај го кај друг компјутер и така ќе знаеш што е проблемот![]()