Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
google translate на хромот кога го ипотребувам,не ми работи звучниот дел,т.е. она апликација за изговарање.На Мозила и експлорерот ако се вклучам си работат.Пробав со преинсталирање,а во меѓувреме бришев со CCleaner,но повторно исто.

Каде е грешката,имам отчекирано нешто?

проблем е следмното, го форматирав лапот..и сега со испробани 4 цд опет исти проблем..не ја инсталира мозилата хромот,адобе флас плеерот...и да ја инсталирам некако мозилата после нејке да симнува ништо...знаци симнува ке стигне до 99% и толку тука застанува..торентите не ми ги ни почнува али дел нешто симнува некои работи сака некои не не знам во што е проблемот помош ако моше се работи за хп професионал
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 13:31 ---
проблем е следмното, го форматирав лапот..и сега со испробани 4 цд опет исти проблем..не ја инсталира мозилата хромот,адобе флас плеерот...и да ја инсталирам некако мозилата после нејке да симнува ништо...знаци симнува ке стигне до 99% и толку тука застанува..торентите не ми ги ни почнува али дел нешто симнува некои работи сака некои не не знам во што е проблемот помош ако моше се работи за хп професионал

--- надополнето: 7 јануари 2014 во 13:31 ---

Што оперативен систем користиш? Според ова што кажуваш звучи како да имаш некаков проблем со хард дискот.

microsoft windows xp profesional 2002 service pack 2002
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 14:24 ---

--- надополнето: 7 јануари 2014 во 14:24 ---

Пробај инсталирај Windows 7 , кога ќе отвориш task manager на колку проценти е искористена рам меморијата и процесорот?
Дали со Интернет експлорер се работи нормално? Дали проба да симнуваш торенти со дриг енџин?

ram memorijata e 40 do 60% windows 7 ne sum pokusal ke pokusam... i so internet explorere ne raboti ne simnuva odi do 99% i tuka zastanuva...ali ne se znaci ne site raboti nekoi minat nekoi ne...ne sum probal sea ke vidam za torrentite

ram memorijata e 40 do 60% windows 7 ne sum pokusal ke pokusam... i so internet explorere ne raboti ne simnuva odi do 99% i tuka zastanuva...ali ne se znaci ne site raboti nekoi minat nekoi ne...ne sum probal sea ke vidam za torrentite

Пробај со ова отвори Internet Options, оди "Advanced" tab, исклучиго "Check for signatures on downloaded programs".
Исто можиш да пробаш со safe mod ако пак ништо пробај 7 ка.

а тоа никаде во упатствата за користење на апаратите не стои.
Пааа не баш. Јас до сега за 3 телевизори што сум читал во manual пишувало каков превод поддржува телевизорот.

Пааа не баш. Јас до сега за 3 телевизори што сум читал во manual пишувало каков превод поддржува телевизорот.
ок, моето искуство е со двд плеери и тука ти е мачка во вреќа. кога ги купував на времето плеерите, јас со мем стикот во џеб, и на лице место да видам што и како може :D.
а продавачите можеш да замислиш фаца :confused: што му е на овој. но верувам дека исто би постапил и сега кога би купувал ТВ.

Дечки сакам на лаптопов да инсталирам Андроид на начинов на кој е опишано на овај веб сајт http://www.learn2crack.com/2013/07/install-android-4-3-pc.html па ме интересира дали можам нешто да заебам ? И на кој начин би било за бришење доколку сакам, дали ке мора да се форматира лаптопот? И дали ке можам да го користам и вин 7 и андроидот ?

а продавачите можеш да замислиш фаца :confused: што му е на овој. но верувам дека исто би постапил и сега кога би купувал ТВ.
па и јас сега кога купував телевизор отидов со стик, со 5-6 клипа.
најразлични аудио/видео кодеци, превод вграден/посебен...
тој коа ме виде, ај вика не замарај пушта се
и стап пушташе се, DTS звук не пушташе :icon_lol:

па и јас сега кога купував телевизор отидов со стик, со 5-6 клипа.
најразлични аудио/видео кодеци, превод вграден/посебен...
тој коа ме виде, ај вика не замарај пушта се
и стап пушташе се, DTS звук не пушташе :icon_lol:
моја крвна група си :D
нема трте мрте, само трте ;) они тебе

Пиши на гугл android for pc ќе добиеш куп резултати ...
... а имаш и по торентите ....

таму ти е и алатката за правењето на усб-то..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom