Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала а да не има некој друг начинВо биосот смени параметрите како прв уред да биде cd или usb, истотака можеш при покренувањето да ја притиснеш типката F12 опционално F2,F8, F11... од кога ќе се подигне оперативниот систем е ќе ги следиш инструкциите и ќе го форматираш најверојатно успешно![]()
Фала другар ги симнав овие и пробав со усб да ги префрлам на компјутерот ама не ми ги отвора неможам да разберам што можи да е проблемот.
Фала другар ги симнав овие и пробав со усб да ги префрлам на компјутерот ама не ми ги отвора неможам да разберам што можи да е проблемот.
Пробав но ми дава некој проблем но сепак фала премногу на одговорот.??? Дали се компресирани? Со 7z, Rar, Win Ace... да ги отпакуваш пробај.
Пробав но ми дава некој проблем но сепак фала премногу на одговорот.
Истото се случува и кај мене па јас си најдов решение во формат и сега ке го форматирам. Вејќе 3 дена кај што ми прави така.Luge imam windows 7 i sabajlle go ukluciv lap topot i ne mi se digna winodwsot vednas tuku cekav 5 min da se digne windosot kako da se zamrzna cel lap top.Sto da pravam.Mu dadov reset i pak bese isto.Resenie
Пиши го ова у нотепад и сними го како *.BATLuge vaka sea baterijata na lap topot mi e garant 5 casa ama koga ke se namali baterijata 90 % mi pokazuva 1 h ostanato,potoa pak ke se kaci ke se namali na 67 % mi pisuva 2 h i 5 sek ostanato.A inaku dali treba da ja vadam baterijata od lap topot ili ne po pravilo daj kazete da znam
--- надополнето: 4 март 2013 во 14:46 ---
I drugo ke zaboravev da kazam na windows 7 ima gadgeti i ne mi funkcioniraat.Sakam da izvadam casovnik ili kalendar ama ne mi go pokazuva na lap topot ednostavni ne raboti