Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
некоја програма што зумира слика со ист квалитет како што е била?:smir:
Genuine Fractals PrintPro'

gf_topper.jpg

Имаш по торент сајтовите, Windows 7 x64 (или 64bit, зависи кој како си го пишува).

Користам го 3-4 дена веќе, препрепрезадоволен и од брзината и од фукнционалноста.

Ке го побарам сеа... Се си работи како шо треба..? пример 32битните софтвери...

Ке го побарам сеа... Се си работи како шо треба..? пример 32битните софтвери...

Да се работи како што треба, еве јас уште од февруари користам и уште тогаш немав проблеми, според тоа најубаво да инсталираш и да се увериш.
Но најбитно е што перформансите се зголемени односно оперативниот систем е постабилен и користи помалку ресурси за работа и многу брзо се стартува.

Да се работи како што треба, еве јас уште од февруари користам и уште тогаш немав проблеми, според тоа најубаво да инсталираш и да се увериш.
Но најбитно е што перформансите се зголемени односно оперативниот систем е постабилен и користи помалку ресурси за работа и многу брзо се стартува.

Овој ке заврши работа http://rarbg.com/torrents/filmi/download/3b016bb1a218dc157bca11aff9f87136124d8464/torrent.html ?

Поздрав

имам еден проблем кој веќе подолго време ме нервира :uvo:
никако неможам да ја отворам страната на microsoft ниту да симнам нешто од нејзе...

дали има некакво решение за ова?
иначе користам XP - SP2 нелиценциран

фала многу

Поздрав

никако неможам да ја отворам страната на microsoft ниту да симнам нешто од нејзе...

фала многу

А како ја пишуваш адресата ?

Поздрав

фала многу
што антивирус имаш?:salut:

значи сум пробал секако да ја отворам микрософт страната никако не успеало преку мозила преку ие диркетен линк за дл никако неможам да ја отворам страната

користам avast антивирус

значи сум пробал секако да ја отворам микрософт страната никако не успеало преку мозила преку ие диркетен линк за дл никако неможам да ја отворам страната

користам avast антивирус
Да пробаш да му дадеш анинстал на антивирусот да не ти ја има блокирано случајно:toe: и да ставиш друг ЕСЕТ ти предлагам:toe: Пробај прво избриши го авастот па пробај да ја отвориш ако и отгаш не бива пиши ке најдеме друго чаре :vozbud::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom