Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Проблемот е што е .avi - една најобична екстензија. Можеби како што рече Корун се работи за немање на соодветен кодек. Може некој д ми достави линк по пп за најновите? Thanks in advance:)

Druze tebe ti treba GSpot Codec Information za da vidis so koj kodec e encodirano AVIto i dali uopste toa e video.Ke go ucitas videoto u GSpot i ke dobies info koj kodek ti treba i samo toj ke go trazis/instaliras bez da probuvas so trista kodek pakovi i na kraj pak ne ti se gleda videoto.

POMOS!!!

Imam AVG antivirus, trojan hunter i koga ke skeniram so avg ke stigni do nekoj virus i mi se iskluciva kompjuterot! POMAGAJTE!

Imam AVG antivirus, trojan hunter i koga ke skeniram so avg ke stigni do nekoj virus i mi se iskluciva kompjuterot! POMAGAJTE!

Стартувај го компјутерот во safe mode па од таму пробај со скенирање и чистење. Друго би можел кога се скенира компјутерот, при детекрирањето на вирусите да ја видеш локацијата на истите, па рачно да ги избришеш...

ме интересира Kmz. фајлови со кој програм се отвараат.

Ми треба serial (cd-key) за TuneUp 2009? Ако го има некој нека ми го прати по ПП, мислам оти е забрането јавно да се пишува.

Зашто мсн-то ми се исклучува само на секои 5 минути????
Да не е до вирус или не е во ред со мсн-то нешто.......:toe::toe:

Зашто мсн-то ми се исклучува само на секои 5 минути????
Да не е до вирус или не е во ред со мсн-то нешто.......:toe::toe:

Ти се искклучува или ти се дисконектира?

Ако е второво, тогаш лош интернет.

Имам проблем ми се исклучува компјутерот сам (на месецот по еднаш да речам) и несака да запали скоро еден ден после тоа... но за ова имам пишувано и пак да не ја тупам бидејќи најверојатно е до кулерот нешто несака да го разладува процесорот и на вака жешкото време па тој лесно загрева...

Но друг ми е проблемот сега :) кога ја отворив централната единица за да се разлади и да го исчистам ги извадив сите делови и ги чистев како и батеријата па сега се измести датата и часот. Ја вратив пак во нормална состојба но сега на антивирусот Nod 32 иконата ми е црвена (наместо зелена), пишува Maximum protection is not ensured eве и слика

62486771.png

Помош ? како да го направам пак активен, а и помош за тоа како да не ми гасе пак компјутерот ?

Имам проблем ми се исклучува компјутерот сам (на месецот по еднаш да речам) и несака да запали скоро еден ден после тоа... но за ова имам пишувано и пак да не ја тупам бидејќи најверојатно е до кулерот нешто несака да го разладува процесорот и на вака жешкото време па тој лесно загрева...

Но друг ми е проблемот сега :) кога ја отворив централната единица за да се разлади и да го исчистам ги извадив сите делови и ги чистев како и батеријата па сега се измести датата и часот. Ја вратив пак во нормална состојба но сега на антивирусот Nod 32 иконата ми е црвена (наместо зелена), пишува Maximum protection is not ensured eве и слика

62486771.png

Помош ? како да го направам пак активен, а и помош за тоа како да не ми гасе пак компјутерот ?

Мислам дека мануал апдејт ќе треба да направиш за антивирусот, а за што ти се гаси, сигурно е некој хардверски проблем, и однеси го на сервис (таму би можел и за антивирусот да прашаш )

Мислам дека мануал апдејт ќе треба да направиш за антивирусот, а за што ти се гаси, сигурно е некој хардверски проблем, и однеси го на сервис (таму би можел и за антивирусот да прашаш )
Несака ни со мануал апдејт, ова ми го јавува:
Update of the virus signature database not necessary

Друго...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom