Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај со Power ISO. Ова линкот е од shareware верзијаDrugari sakam da otpakuvam program i da go instaliram. Go simnav preku utorrent, a programot e AutoCad 2008
Cel program e staven vo eden Fail a failot e DAA File ?? koj e ovoj fail i so koj program mozam da go otpakuvam
slika:
Некоја добра програма за кодеци. Неможам да отварам некои mpg, mpeg формати?
Ја имам инсталирано таа, но не го отвара видеото :uvo:
Ја имам инсталирано таа, но не го отвара видеото :uvo:
Дајте ми клуч на ПП за Фотошоп 7...:smir:фала однапред.
Другари ај помош малце зш пцво ке лета низ прозор. Секој ден кога се апдејтира анти вирусот ми излага ова http://img217.imageshack.us/img217/7831/97884970.jpg двата фајла... ashampoo за дифрагмент шо е е избришан со анинсталер и од фајлови го бришев башка, тоа темпорари интернет фајлс е избришано а тоа со ип адресана незз шо е ... ај чаре кажете зш ми ску*чи од тоа..фала однапред :smir:
ок тоа , ама тие фајлови не постојат, зашо ги пријавува како сомнителни не капирам... и тоа ип адресна бог знае шо е![]()
Па со рево го избришав Ashampoo.. затоа не разумем зш пак ми наоѓа фајлови. а пробав да ги најдам... ги немаше. Локацијата ја искуцав во табот и ми пишуваше дека не постои.А за кукис сеа ке средам, па ке пишам... а има некој претпостава шо е со ип адресана?....а исто и оноа со интернет темпорари фајлс е делитнато пред 2 дена ...![]()