Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е за овде прашањето ама ај......имаше пред некои 5-6месеци статија на Кајгана за тоа дека е најдено име за зависност од Интернет (пр. гугло********). Е сега ми треба тоа за во еден проект за зависности и такви работи ама не можам да го најдам......го прашав чичко Гугл ама и тој слабо запознаен.....ај ако знае некој како беше зборот нека каже или нека ја најде таа статија:smir:

Ајде некој....побрзо ми треба да го вметнам во проектот пред печатење...дај нека му текне на некого за зборот!!!

Exotic: Во Regional Settings ти е наместено на Fyro Macedonian, а во Advanced на English, така ли????

Луѓе пошто за брзање ми е работава ќе пишам тука не ми се бараат теми отворени. Ова ми е проблемот. Правам Power Point презентација и сакам да ставам видео во неа. Пробав да го ставам но некако не успева не сака. Дали е возможно да се стави и како да го направам тоа ај ако може некој да ми каже?

Едит

Дознав што му било проблемот сепак не треба помош.

Ќе одиш тука па потоа на Import, ќе го најдеш твоето видео и ќе го додадеш!!!

ми требит убо програмче за спуштајне на клипчина од youtube на компјутер

Hakeri, pomagajte:)
Pred nekoe vreme nesto se izmesti kompjuterov, neke da pisuva na kirilica.Koga ke stegnam alt+shift na language barot se pokazuva MK, a sepak uste koga pisuvam se ispisuva latinica.Instalirav kirilica preku Language options od Control Panel, ama uste e istoto.Dajte pomos:)

Moze nekoj da pomogne?Se skrenav bez kirilica na kompjuterov.

Moze nekoj da pomogne?Se skrenav bez kirilica na kompjuterov.
Пробај вака..
Во контрол панел отвори ги регионални и јазични опции, после отстрани ја македонската подршка..рестарт

..после стави инсталационо цд од виндовс и во контрол панел повторно внеси ја македонската подршка!

Фала ви и на двајцата, решен е проблемот:)

За туторијалот..
Ако се направени чекор 1 и 2 нема потреба од чекор 5, тој е автоматски направен.

Е добро де кажи им на нив... Не сум го правел јас :)

Може ли некој да ми прати на пп аудио драјвери за xp.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom