Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Десен клик на тоа икончето, оди OPEN SECURITY или како и да се викаше (баталив XP од дамна :) ), и таму лево во прозорчето имаш линк CHANGE THE WAY THIS NOTIFIES ME нешто така....

Кликни го, ќе ти се појават 3 такви, одштиклирај ги и толку.
Фала, уффф конечно се ослободив од него :)

Сто мислите дека е подобро да купам за мреза рутер или свич ? ? ? :toe:

Рутер или свич за мреза е исто како да споредуваш дали за вечера да имаш прасе или зелка.

Дугари имам проблем со Windows-ов :pipi:
има ли начин да го средам проблемов ?
-- Слика:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    169,4 KB · Прегледи: 18
Од кога ти е вака, нај вероватно ти е од темата што ти е инсталирана или пробај System Restore

Ај ако може некој да ми најде лиценца за xilisoft flv converter 5.1.22 хитно ми е !

Може ли некако да го регистрирам Windows 7 (Built 7068 )? Од прееска пробав 1000 сериски броја и толку кракови и ниту еден не ми успеа, тоа долу ( Evaluation Copy....) кај часовникот стално си стои....

Може ли некако да го регистрирам Windows 7 (Built 7068 )? Од прееска пробав 1000 сериски броја и толку кракови и ниту еден не ми успеа, тоа долу ( Evaluation Copy....) кај часовникот стално си стои....

Хах
Вака, прво сериски има многу еве ти со овој ќе се активира.
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

За watermark-от ќе бараш на гугл Windows 7 Plus Patch by Orbit30

imam 32bitna Vista i sega simnav 64biten Windows 7 i ne mozam da go instaliram. mi go pokazuva ova

84015887.jpg

a cdto nejke da se butira

DONEV напиша:
imam 32bitna Vista i sega simnav 64biten Windows 7 i ne mozam da go instaliram. mi go pokazuva ova

84015887.jpg

a cdto nejke da se butira

znae nekoj da mi pomogne?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom