Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
зошто spyware doctor ne mi se updatuva ?

Oти ти е активиран само со име и клуч за тоа има друг ако го најдеш има име и клуч и плус update да го копираш во инсталацијата и тогаш ке прави update

вака иам малце чуден проблем... нов ми е лаптопо и е... со виста :@ ... шо ме нервира малце... е сеа имаше нешто шо другарчето ко ми го даде лаптопо ми кажа за некаков си рикавери диск... не ми беше баш најјасно ама со сите дрнгарлашки имаше едно ливче хау ту мејк рикавери диск и тој ми кажа да го следам и да си направааам... и почна јас да го правам, исчека до крај и на крај ми вика стај цд двд ово оно.. ја немаше у моменто и го стопира... и сеа не можам да си улезам у my pictures i my music ili videos .... глупости... е тука се глеа како се бледи иконките, и нон стоп ги има тие бледи десктоп иконки насекаде

vrg5ye.jpg

аи плус тоа ко идам у мај компјутер ми покажува дека 130 free od 219... oд кај ја толку сум зафанала... нц. или сум ја ногу неупатена у воа или има нешо више :)

dq6j3b.jpg

ени бади да ми објасни шо ми се дешава :( ?

едит: уште проблеми бе... нортон антивирус... минал му триало... да ми каже некој шо да му праам? да го бришам и каков да си ставам ?

1. Бледите иконки вообичаено означуваат фајлови/фолдери кои се скриени за гледање.
2. Веројатно дискот ти е зафатен со тоа што чека да се изреже recovery-то. Откако ќе се изреже на DVD, верувам дека компјутерот ќе ослободи повише место.
3. Антивирус... стај било кој, подобро од ништо е во секој случај.
4. А да го однесеш лаптопот кај некој што се разбира во вакви работи? Многу да не ти дојдат 3 проблеми за сама да ги решиш.

Ако ти е нортон антивирус 2009, тоа нема пач туку трајал ресет. Исто се зезав со него, па ми досади го инсталирав нортон антивирус 2008, а на лаптопот битдефендер интернет сјут. Сега немам проблем со антивируси. А за вистат и сликите не знам-немам виста

1. Бледите иконки вообичаено означуваат фајлови/фолдери кои се скриени за гледање.
2. Веројатно дискот ти е зафатен со тоа што чека да се изреже recovery-то. Откако ќе се изреже на DVD, верувам дека компјутерот ќе ослободи повише место.
3. Антивирус... стај било кој, подобро од ништо е во секој случај.
4. А да го однесеш лаптопот кај некој што се разбира во вакви работи? Многу да не ти дојдат 3 проблеми за сама да ги решиш.

eПА да инсталирам ама неќам трајал вержон... се такви нааѓам.. значи сеа да го бришам ова нортон и ... некој линк за даунлоад?

Ако почекаш до попладне, од дома на пп. Ако некој ти најде во меѓувреме ок. Инаку забрането е линк освен за легален софтвер, така мислам. Но на пп мислам не е, така Принц?

Приватните Пораки се приватна работа. За јавно ги знаете правилата.

вака сеа, го инсталирав messеnger 8.1 и неможам да се уклучам , што е финтава дали зне некој да ми каже?:nesum:

вака сеа, го инсталирав messеnger 8.1 и неможам да се уклучам , што е финтава дали зне некој да ми каже?:nesum:

Кликни Sign In :nesum:

Кликни Sign In :nesum:
Абе се забеваш сеа :)
озбилно, пишувам id, пишувам пасворд стискам Sign In i mi vika send eror ili dont send и не ми се уклучува
го анинсталирав и пак го симнав, пак го инсталирав и пак ми пишува исто

Абе се забеваш сеа :)
озбилно, пишувам id, пишувам пасворд стискам Sign In i mi vika send eror ili dont send и не ми се уклучува
го анинсталирав и пак го симнав, пак го инсталирав и пак ми пишува исто

удри еден Screenshot да видиме што ерор ти излегува.:toe:

Компјутерот не ми ги детектира USB-драјвовите.
Кога ќе ставам USB, долу десно на таскбарот се појавува икона, но во My Computer не. Проверив за спајвери, најде неколку, ги исчистив но пак не се појавува икона за USB. Исто и во Disk Management нема.

спусти си друго мсн и пази од кај го симнувас посо некои се ... симни има на замунда ја моментално со го користам од таму ми е :jaj:

Компјутерот не ми ги детектира USB-драјвовите.
Кога ќе ставам USB, долу десно на таскбарот се појавува икона, но во My Computer не. Проверив за спајвери, најде неколку, ги исчистив но пак не се појавува икона за USB. Исто и во Disk Management нема.

Види тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom