Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже, за вакво нешто мислеше ?

Па ваљда.Неколку пати имам пробано да си го насетирам аутлукот,али стално не ми иде.Негде грешам,а незнам каде.Ќе пробам ко ши пишуе таму,па ако не иде ќе пишам пак.
Како и да е,фала.

Абе вчера го форматирав компјутерот и кога го уклучив прв пат се беше нормално и после првото рестартирање почна кога ќе отворам My computer и сега да отворам некој од дисковите (c;d; мемори стикот цедињата)и ми се појавува следново :

C:\resycled\boot.com is not a valid Win32 application.

ве молам ако некој има поима што е ова нека ми помогне фала многу!

Абе вчера го форматирав компјутерот и кога го уклучив прв пат се беше нормално и после првото рестартирање почна кога ќе отворам My computer и сега да отворам некој од дисковите (c;d; мемори стикот цедињата)и ми се појавува следново :

Исчисти си го компјутерот од тројанци и вируси, и после дај му уште еден формат, чим ти е свежо форматиран, за да не се мачиш многу. Али прво скенирај.

Мислам дека нема врска сега ништо со вируси зашто кога почна тоа да ми се појавува се немав ставено на нет!

Друже, ѕирни ТУКА.

Мислам дека нема врска сега ништо со вируси зашто кога почна тоа да ми се појавува се немав ставено на нет!

A направи ЦЕЛОСЕН ФОРМАТ? (значи цел HDD, сите партиции???)

Ако не, значи си ги имал тројанчињава негде у CD или во некоја партиција.

Да да го делитнав C- то

Да не се замараш многу и да не губиш време, би ти препорачал да си напраиш формат додека немаш (ако немаш) почнато со работа на компјутерот.

Инаку пробај со ова

Ок фала во секој случам мислев да не губам пак еден саат ама изгледа ќе мора
фала уште еднаш!

Ок фала во секој случам мислев да не губам пак еден саат ама изгледа ќе мора
фала уште еднаш!

Не бива со програмчето?

Иначе, до сеа изгуби сигурно повеќе од 1 саат :)

Luge mislam deka imam problem!
pred 1 cas bev na net i potoa otvoriv messinger i vidov deka imam poraka na mail.Kliknav za da ja otvoram porakata i pc-to mi se restartirase sam.Koga se upali mi javi nekoj eror ali jas mu rekov "Dont send" i prodolziv ponatamu.
Pred malku da pisam poraka nemozam so makedonski fond ,koj da prethodno go imav.Sto da pravam?
Help?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom