Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne ja prima nikade slikata ne e vo potrebniot format...

view-778_untitled.jpg

669_untitled.jpg

Која верзија претходно си ја имал, а која сакаш сега да ја инсталираш ?

prvo go imav najnoviot msn a sea sakam da instaliram postar oti nesto me dupese toj noviot mi izleguvase edno dont send i koga ke stegnev na nego ke se isklu4ese cel msn

prvo go imav najnoviot msn a sea sakam da instaliram postar oti nesto me dupese toj noviot mi izleguvase edno dont send i koga ke stegnev na nego ke se isklu4ese cel msn

Е сега ќе биде "интересно"... Многумина имаа проблем мсн. Ај вака, пробај овој код да го напишеш во start > RUN
Код:
msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}
и види дали ќе се избрише мснто, а во меѓувреме јас да побарам една програма што ја постираше dark hacker за бришење на овој мсн.

498_hjk.jpg
samo ova mi izleze nisto drugo

А чекај, кога го избриша оној новиот мсн (2009) ? Можеби ќе успееш да ја средиш работата со system restore...

kako se pravi toa so sistem restore ?
abe jas ne go imam izbrisano noviot msn (2009) posto go nema vo add and remove programs od control panel

kako se pravi toa so sistem restore ?
abe jas ne go imam izbrisano noviot msn (2009) posto go nema vo add and remove programs od control panel

Абе ОК тоа тој новиот мџн го нема во add/remove листата нити пак во овие деинсталатерите што се... Пробај ти со system restore опцијата ( start > all programs > system tools > system restore). Е сега, тука барај нешто како WIndows live msn 2009 unninstal или слично, и врати го компјутерот како што бил на тој ден.

Едит: Го најдов тој програмот за бришење на WLM 2009, се вика ZAPMESSENGER. Оди на оваа страна, и барај надолу ќе наидеш на линк за симнување. Лесно и едноставно се користи, би требало да ти заврши работа.

Абе ОК тоа тој новиот мџн го нема во add/remove листата нити пак во овие деинсталатерите што се... Пробај ти со system restore опцијата ( start > all programs > system tools > system restore). Е сега, тука барај нешто како WIndows live msn 2009 unninstal или слично, и врати го компјутерот како што бил на тој ден.

Едит: Го најдов тој програмот за бришење на WLM 2009, се вика ZAPMESSENGER. Оди на оваа страна, и барај надолу ќе наидеш на линк за симнување. Лесно и едноставно се користи, би требало да ти заврши работа.

а sistem restore не бара restore point да имаш напраено за да го врати копмјутеро на тој ден кога си го напрајл restore point-от???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom