Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така имам и направено ама не оди... :)

Каблите директ влагаат у ТВ влезови или преку скарт?

И си пробал ли истово да го направиш на друг ТВ? Зашто има некои постари модели, заебаваат со бојата.

Еј дечки мечки да ве прашам нешто.
Да не знае некој зошто не можам да му направам " Update " на антивирусот.
Се работи за Панда Глобал Секјурити и до пред Нова Година работеше супер.
Фала однапред.:uvo:

Еј дечки мечки да ве прашам нешто.
Да не знае некој зошто не можам да му направам " Update " на антивирусот.
Се работи за Панда Глобал Секјурити и до пред Нова Година работеше супер.
Фала однапред.:uvo:

Ti javuva nekoj eror ili ... ?

Бесплатен ли е вој антивирус појма неам , ако е со пари нај вероватно ти ја изгореле лиценцата

Бесплатен ли е вој антивирус појма неам , ако е со пари нај вероватно ти ја изгореле лиценцата
Има ли некој или може ли да најде или да ми каже каде да најдам лиценца за Panda Global Security.
Фала однапред. :uvo:

Може ли на Опера да се додаваат уште страници во делот Брзо Бирање, бидејќи јас можам да ставам само 9...Еве на ова мислам...

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    115 KB · Прегледи: 9
Еј го ибришав тоа Up Filters од регистрите и пак ништо. :S Help?

Може ли на Опера да се додаваат уште страници во делот Брзо Бирање, бидејќи јас можам да ставам само 9...Еве на ова мислам...

Незнам за опера, ама имаш ваков add-on за Firefox и можеш колку сакаш да ставиш. Јас моментално имам 4х4 ставено, цел екран го зафаќа, сите ми се со логоа од страниците (сам си ги местиш), абе еротика :)

А на опера мислам дека само 9 можеш зашто нели телефонот има 9 бројки (без нулата)

In the right panel you’ll see something along the lines of “UpperFilter” and “LowerFilter” you want to click on each “filter” key and hit delete. Click yes when it asks to confirm if you wish to delete the key.
Да бришам или не? Некако не му верувам на ова.. како туторијалов..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom