Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ох бре ке земам ке се измушам :nerv::nerv::nerv: денеска дефинитивно не мее дено :nerv::nerv::nerv:а и да е црв со spyware програм ке го најде ако го има
pozdrav i edno prasanje zosto koga sakam od kontrol panel add remove da ja izbrizam need for speed nemozam mi vika deka nemalo nekoj fajl EAInstall.dll kako da ja izbrisam pliis help![]()
pozdrav i edno prasanje zosto koga sakam od kontrol panel add remove da ja izbrizam need for speed nemozam mi vika deka nemalo nekoj fajl EAInstall.dll kako da ja izbrisam pliis help![]()
Досега вие прашувавте јас одговарав, сеа јас да прашам вие одговорете
вака, имам забележано у последно време кога ја исклучам (пример) мозила фајрфокс, во таск менаџер процесот си стои исто како ништо да не било а на таск барот не се покажува дека е уклучен пребарувачот. Исто имам забележано и кај кантерот, фотошоп, виндоус медиа плеер и некои други програми... Така кога ќе уклучам едно 10ина програми ( за кои потоа мислам дека сум ги исклучил) компјутерот и те како се успорува
Има некој совет/решение за ова ?![]()
Ај пробај отвори notepad и напиши
mystring=(80000000)
и зачувај го како
ram.vbe
All Files.
Ова служи за еден начин на ослободување на рамот, баш како во твојот случај. Значи откако ќе исклучиш фајрфокс, кликни на иконата што ќе ти ја даде откако ќе го напраиш ова и кажи дали работе, зш не е испробано :nesvest:
ее аце гледам и ти го имаш тој процес.. "sp_rsser.exe"
од шо е тоа. не можам да го исклучцам а ми зема 30мб :S
Ај јас пак да прашам.. :pos2:
Симнав microsoft virtual pc 2007 и сега можеше да се направи виртуелен пц така?
сакам да го инсталирам таму Kubuntu то,можам нели ама да не си го заебам нешо случајно XP vo..![]()