brat mi go izbrisa driverot za muzika potocno sound device toa i sea ne mozam negde da sluham muzika te molam pomogni mi ........itno mi e crknaf bez muzikaaaaaaaaa....TOA NE E ZIVOT BEZ MUZIKA ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
brat mi go izbrisa driverot za muzika potocno sound device toa i sea ne mozam negde da sluham muzika te molam pomogni mi ........itno mi e crknaf bez muzikaaaaaaaaa....TOA NE E ZIVOT BEZ MUZIKA ....
Koристев NOD32 и сменав Аваст. Знаете после првото ресетирање после инсталацијата треба да го провери хардот од вируси и грешки...се беше ок. Се наполнаа 100% се стартова Windows-от. Од тогаш па досега неможи да ми се крени Windows-от ако го остам да си чекира грешките. Мора на секое да мавам ресет и да прескокнувам проверката на дискот. Помислив дека е од регистрите, но не е. Пробарвсо 10тина најразлични регистри фиксери и оптимајзери пак ништо. Прв пат проблем проблем со еб3ниов Windows шо неможам да го решам. Hint?
Иам еден многу голем проблем .. Си го заборавив пассвордот ( т.е. братми го заборавил ) и тоа на главниот јусернејм така да иам само еден јусернејм и неможам да влезам во истиот , ги знам оние работи преку команд промпт за да си го сменам пассот , финтата е во тоа што неможам да влезам во јузерот т.е. ни администратор јузерот не ми работи и не се влегува ниту преку сејф мод , пробав да му ги сменам регистрите со инсталационо виндовс, али сфе у курац не ми регистрира дека иам инсталирано виндовс воопшто ми вика демек не ми е убаво убацен хардот , али не е тоа .. ми се пушта скринот за логирање и се е во ред , но ми регистрира дека немам ништо на хардот воопшто ... ако некој знае ве молам да ми помогне .. поздраф ..
однапред благодарам
Tebe ocigledno ne ti e do pasot nemoze a da ne vleva vo safe mod ili admin acountot ako ti e do pass lesna rabota ama jas bi ti preporacal Knopix boot cd ce si krenis ce si gi prefrlish negde na cd dvd vo drugata particija i Format posto ne mislam deka ti e do passot ali vo sekoj slucaj eve ti eden softver za pass win rescue cdИам еден многу голем проблем .. Си го заборавив пассвордот ( т.е. братми го заборавил ) и тоа на главниот јусернејм така да иам само еден јусернејм и неможам да влезам во истиот , ги знам оние работи преку команд промпт за да си го сменам пассот , финтата е во тоа што неможам да влезам во јузерот т.е. ни администратор јузерот не ми работи и не се влегува ниту преку сејф мод , пробав да му ги сменам регистрите со инсталационо виндовс, али сфе у курац не ми регистрира дека иам инсталирано виндовс воопшто ми вика демек не ми е убаво убацен хардот , али не е тоа .. ми се пушта скринот за логирање и се е во ред , но ми регистрира дека немам ништо на хардот воопшто ... ако некој знае ве молам да ми помогне .. поздраф ..
однапред благодарам
Незнам дали е ок, немам тестирано да изрежам на ДВД, но кога од камера префрлам преку firewire (DV video) во компјутер на avi фајлот се појавуваат некој хоризонтални линии при движење на сликата
![]()
Дали е нормално, и ако не епомош!
Прво, со Windows Movie Maker, па со Nero Vision.... во двата случаи - исти... т.е. не ни има таква опција Flicker Removal... значи да барам програма со таа опција? Имам уште Ulead Video studio, само не ми е инсталирано...Не е нормално !
Кој програм користиш за capture ?
Ако си преку премиер провери:
![]()
![]()