Помош со хтмл вежба

• Креатор на темата Креатор на темата Flashgag101
  • Време на започнување Време на започнување
Брат, ако ова не знаеш да го решиш откажи се кај и да си запишан.

Зошто се мачиш да учиш нешто што не те интересира? На гугл имаш еден куп примери пробај сам.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ако ти е прва вежба и почнеш да плаќаш уште сеа за изработки, што ќе правиш до крај на студирање? Ти си знаеш..

а што не си ја купиш дипломата како сите нормални луѓе. ќе решаваш задачи, глупости.

Најбејзик туторијал за HTML од половина час на јутјуб ти ги дава одговорите на сите овие прашања, дури и нешто плус.
Овие таск по такс да ги пребаруваше на гугл со "How to" ќе ги решеше максимум за 2 часови, не ти треба ништо повеќе од текст едитор како Sublime, Atom, Notepad ++ и малку желба.

Да не си средношколец во прва година? Ако си на некој приватен факултет веднаш земи ја дипломата, не се мачи по форуми. На државен ваква задача сигурно нема да ти дадат.

Зошто критикувате одма? Ова е вежба од средно по Информатика одма се фативте за професии незнам ни јас што, а детето ако има најмногу 15години.

Зошто критикувате одма? Ова е вежба од средно по Информатика одма се фативте за професии незнам ни јас што, а детето ако има најмногу 15години.
Детето има најмногу 23 години ;) Единствен изговор е „ме мрзи да учам“! Ноу хард филингс :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom