Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некаква врска што ми се исклучени абдејтите на Виндоусот?
Не би требало.. инаку еден другар имаше проблем со лаптоп и кога стискал некој тастер на тестатура се исклучувало wifi-то. Примети другпат нешто. Ако не ке бараме по гугл.

Не би требало.. инаку еден другар имаше проблем со лаптоп и кога стискал некој тастер на тестатура се исклучувало wifi-то. Примети другпат нешто. Ако не ке бараме по гугл.
Немам приметено досега ништо такво. :/

IMG_20150217_193313.jpg sto e problemot??[DOUBLEPOST=1424198304][/DOUBLEPOST]IMG_20150217_193313.jpg sto e problemot??

Купив кутивка за 2.5 сата хдд иста ваква е сега првиот ден си работеше сосем ок а денес се виндоусот никако да го распознае (пробав на три компјутери) значи цело време ги мењам конекторите, полека го вадам па го ставам еднаш сака еднаш неќе не знам што е проблемот втора ваква кутивка купувам исто срање ми се дешава. Како да не му дава доволно струја такви некои знаци дава а вака си свети црвено дека работи. Некоја алтернатива да не знаете како да си го направам екстерен дисков без да ме дупи вака

Дај предложете некој добар лаптоп до 35 000 денари?

Дали можам да заменам процесор чиј Socket е 1155 LGA со процесор со Socket 771 na Foxconn H61MXL/H61MXL-K матична?

Nope, како прво физички е невозможно бидејќи се работи за различно лежиште со различен број и распоред на пинови.

ок значи треба да барам процесори што поддржуваат строго сокет 1155 или?

Дали можам да заменам процесор чиј Socket е 1155 LGA со процесор со Socket 771 na Foxconn H61MXL/H61MXL-K матична?
Каков процесор имаш моментално и до колку пари планираш да потрошиш за нов?

Каков процесор имаш моментално и до колку пари планираш да потрошиш за нов?

Моментално имам Intel(R) Pentium(R) CPU G620 @ 2.60GHz, а планирам некаде докај 5-6 илјадарки да потрошам за нов, да неморам да купувам секоја година подобар и подобар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom