Не би требало.. инаку еден другар имаше проблем со лаптоп и кога стискал некој тастер на тестатура се исклучувало wifi-то. Примети другпат нешто. Ако не ке бараме по гугл.Да не има некаква врска што ми се исклучени абдејтите на Виндоусот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требало.. инаку еден другар имаше проблем со лаптоп и кога стискал некој тастер на тестатура се исклучувало wifi-то. Примети другпат нешто. Ако не ке бараме по гугл.Да не има некаква врска што ми се исклучени абдејтите на Виндоусот?
Немам приметено досега ништо такво. :/Не би требало.. инаку еден другар имаше проблем со лаптоп и кога стискал некој тастер на тестатура се исклучувало wifi-то. Примети другпат нешто. Ако не ке бараме по гугл.
Остави нека заврши не би требало пак да се појави.. незнамПрегледај го приврзокот 114637 sto e problemot??[DOUBLEPOST=1424198304][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 114637 sto e problemot??
ЦрнаНекој што има купено Cooler Master HAF 922 од setec да ми каже дали внатрешноста е црна или сива(бела)?
ок значи треба да барам процесори што поддржуваат строго сокет 1155 или?
Да, строго тие процесори.
Еве ти листа на компитабилни
http://www.foxconnsupport.com/cpusupportlist.aspx?type=mb&socket=Socket 1155&model=H61MXL-K&cputype=Intel
Каков процесор имаш моментално и до колку пари планираш да потрошиш за нов?Дали можам да заменам процесор чиј Socket е 1155 LGA со процесор со Socket 771 na Foxconn H61MXL/H61MXL-K матична?
Каков процесор имаш моментално и до колку пари планираш да потрошиш за нов?