Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кабле ко тоа претходното побарај у некој од ИТ маркетиве мора да има или од некое напојување шо е поново а не го бива ( цркнато ) - пошто некои имаат такви адаптери. а за вториов конектор секако дека може да го смениш..кај можам да најдам кабле ко ова?
![]()
и дали е можно на напојувањето да се смени овој конектор? каде можам да најдам друг? како?
![]()
поздрав.
некој одговор ке ми даде?дечки ај едно прашање. имам дома една ATI Radeon HD 2600 PRO 256ram DDR2 - исправна потполно си работи се најнормално. колку би можел да ја продадам ако некој сака да ја земе?
Друже јас појака картица од таа (4670) ја продадов за 1.500денари. Не знам колку би можел да ја дадеш, ова ти го пишувам само како за споредба.некој одговор ке ми даде?
значи 1000ка да и барам па до кај 900 или 800 евентуално би можел да и земам...Oбично 512 се 1800 ден а оваа 256 може 1000 ден
Ај побарај им 1500 ден оти сега на реклама 5 гледам ATI Radeon oд најстарите верзии се продава за 1000 ден.значи 1000ка да и барам па до кај 900 или 800 евентуално би можел да и земам...
не и знам реална вредност ја опалив 1200 денара со место за договор.Ај побарај им 1500 ден оти сега на реклама 5 гледам ATI Radeon oд најстарите верзии се продава за 1000 ден.![]()
најдов нешто за тебе шо абраше. 50 денара каблекај можам да најдам кабле ко ова?
![]()
и дали е можно на напојувањето да се смени овој конектор? каде можам да најдам друг? како?
![]()
поздрав.
некој одговор ке ми даде?
![]()
Прашај колку кошта тонерот и после колку листа ке ти бара нов...у тонерот е варкатаШто е со принтеров, некако ептен ефтин ми се гледа? Од кога волку поефтиниле алл-ин-оне принтерите?
http://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=32282&id=76&l=3&q=&SupplierArticleID=&Action=