Помош при избор на песни

• Креатор на темата Креатор на темата ПеткоМК
  • Време на започнување Време на започнување
11 Justin Bieber – Mistletoe 03:03

Seriously?

он: Јас кога би одел во пицерија би сакал да слушам Enya - Only Time цела колекција.

Мирно, спокојно, абе за мерак. Можеш и муабет да си напраиш за време на песните и да си запееш. :)

Фала ви на сите за предлозите. А да прашам дали има некоја готова компилација (за да ме симнувам една по една) со песни како на пример Bryan Adams - Heaven, Dianna Ross - I love you baby, Whitney Houston - I will always love you итн. се надевам ме сваќате за какви зборам

Фала ви на сите за предлозите. А да прашам дали има некоја готова компилација (за да ме симнувам една по една) со песни како на пример Bryan Adams - Heaven, Dianna Ross - I love you baby, Whitney Houston - I will always love you итн. се надевам ме сваќате за какви зборам
1 Norah Jones-Feels Like Home
2.Cafe del Mar- многу компилации има

Јас сум за џез, има мноогу да се симне.

Ако пак сакаш такви Love songs, ќе ти ја препорачам следнава компилација
http://www.amazon.com/Love-Songs-To...=sr_1_1?s=music&ie=UTF8&qid=1320913574&sr=1-1
100 одлични песни
И што и да симнуваш, ќе ти препорачам да не симнуваш МП3ки, пошто на добро озвучување се приметува квалитетот, симни си ги во лузлес формат. Ако си заинтересиран ќе ти пратам линк на ПП

Јас сум за џез, има мноогу да се симне.

Ако пак сакаш такви Love songs, ќе ти ја препорачам следнава компилација
http://www.amazon.com/Love-Songs-To...=sr_1_1?s=music&ie=UTF8&qid=1320913574&sr=1-1
100 одлични песни
И што и да симнуваш, ќе ти препорачам да не симнуваш МП3ки, пошто на добро озвучување се приметува квалитетот, симни си ги во лузлес формат. Ако си заинтересиран ќе ти пратам линк на ПП

Ако не ти е тешко пушти ми линкче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom