Помош околу емисијата Храна и вино...

• Креатор на темата Креатор на темата Antonio2344
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Локација
скопје
Веб-сајт
www.acmilan.com
здраво кајганџии !! сигурно сите имате телма тв .. сигурно ја знаете онаа емисија ХРАНА И ВИНО . епа некој да не знае дали уште трае таа игра со испраќање рецепти и ако твојот рецепт биде избран ти добивас 600 денари !! BTW: ја не се интересирам туку мојата мајка ме гњави дома да најдам ако можам ша така ако знае некој нека врати !!

Мислам дека трае цела сезона т.е. до јуни. Знам дека требало да си го купиш списанието храна и вино, да потполниш некое ливче и да го пратиш рецептот.

Јас лично ова храна и вино многу го гледам, ама ретко применувам рецепти, бидејќи ѓубрињата не кажуаат што се` ставаат и колку ставаат. Кога се работи за рецепт или ќе го дадеш или ќе си го чуваш за себе, а не да даваш половични рецепти. Јас правев една торта од нивното списание и не ми се погоди, а цел ден го утепав во кујна. Жената што го пратила рецептот не знае кои сочни пцовки и ги испратив... Да ја поздравиш мајка ти, ако веќе решила да кажува рецепт, да го каже цел. Не ме сфаќај погрешно, ама најмизерно нешто е да дадеш половичен рецепт, на жими мајка не ја бива работата.

Патем мислам дека во списанието пишува до кога трае тоа. :smir:

Мислам дека трае цела сезона т.е. до јуни. Знам дека требало да си го купиш списанието храна и вино, да потполниш некое ливче и да го пратиш рецептот.

Јас лично ова храна и вино многу го гледам, ама ретко применувам рецепти, бидејќи ѓубрињата не кажуаат што се` ставаат и колку ставаат. Кога се работи за рецепт или ќе го дадеш или ќе си го чуваш за себе, а не да даваш половични рецепти. Јас правев една торта од нивното списание и не ми се погоди, а цел ден го утепав во кујна. Жената што го пратила рецептот не знае кои сочни пцовки и ги испратив... Да ја поздравиш мајка ти, ако веќе решила да кажува рецепт, да го каже цел. Не ме сфаќај погрешно, ама најмизерно нешто е да дадеш половичен рецепт, на жими мајка не ја бива работата.

Патем мислам дека во списанието пишува до кога трае тоа. :smir:
Имам гледано (порано тоа) и на некои странски телевизии каде даваат готвење храна и скоро секогаш не ги кажуваат во целост сите состојки. Видиш, не ми текнало дека и кај нас ова го прават. :)
Ќе почнам и јас да давам половични рецепти. :pos:

Имам гледано (порано тоа) и на некои странски телевизии каде даваат готвење храна и скоро секогаш не ги кажуваат во целост сите состојки. Видиш, не ми текнало дека и кај нас ова го прават. :)
Ќе почнам и јас да давам половични рецепти. :pos:

Абе ај нека не ми кажува точна мера, ама нека ми каже што се` ставаат, нејќам да ме прават будала.

п.с. Хамер ти си бе?!

До крајот на оваа сезона би требало да трае, значи до крајот на јуни.

Треба да купи едно од списанијата, на втората страна има "Договор за авторско дело", заедно со рецептот треба да го испрати пополнетиот договор со податоци, таму ја остава и тансакционата сметка, за да кога ќе и се објави рецептот и ги исплатат тие 600 денари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom