НОВ СЕРВЕР спремен за пукање ...па изволте
195.189.80.250:27022
Топ 5 играчи на 11.02 ќе добијат админи ... поздрав
Топ 5 играчи на 11.02 ќе добијат админи ... поздрав

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е „Помош околу Кантер-Страјк“, а не „Рекламирање на Кантер-Страјк сервери“.НОВ СЕРВЕР спремен за пукање ...па изволте
Топ 5 играчи на 11.02 ќе добијат админи ... поздрав![]()
Некој кога ке постави такви банални прашања и од типот каде можам да преземам антивирусЛинк ако може за да ја слегнам кантер..
--- надополнето: 4 април 2013 во 23:39 ---
Линк ако може за да ја слегнам кантер..
--- надополнето: 4 април 2013 во 23:39 ---
Линк ако може за да ја слегнам кантер..
Moжеше убаво да ставиш линк, а не да драматизираш немам играно кантер 3 години и не знам како, што и каде..Некој кога ке постави такви банални прашања и од типот каде можам да преземам антивируспа побара на гоогле или тешко. Инаку еве ти линк http://cs-skini.me/csfull
„Порано“ многу играв Кантер, и инсталирав 8мица и не ми работеше па морав да враќам на 7мица..Како ви работи играва на Windows 8 и дали имате било какви проблеми?
Иди у конзола и пиши „unbindall“ и после оди во опциите па во Controls и стисни на Default. И ако сакаш измени си ги контролите..Ајде едно прашање и од мене.Кога играм кантер каде и да притиснам освен (W,A,S,D или од стрелките) ме носи на друг сервер.На пример да приснам E или Y, ме носи во друг.Решение.?!?
Значи во конзула да го пишам имево.Ќе те известам ако е се во ред.Фала многу.Инече ме нервира кога играм и несакајки ќе притиснам пр.Е ме носи на друг серверИди у конзола и пиши „unbindall“ и после оди во опциите па во Controls и стисни на Default. И ако сакаш измени си ги контролите..
Шо се случи ? Се опраи ?Значи во конзула да го пишам имево.Ќе те известам ако е се во ред.Фала многу.Инече ме нервира кога играм и несакајки ќе притиснам пр.Е ме носи на друг сервер.
А да заборавив се е ОК.Фала многу.Само ќе треба да ги менуваш контролите.Ако нема везе ги направив јас и сега без проблем си ја играм.ПоздравШо се случи ? Се опраи ?
Проблем со Кантер Страјк 1.6
Инсталирам се како што треба кантерот, се обидов да ја стартувам играта, но побара некој .dll фајлови, ги симнав и ги ставив во system32 и потоа пробав пак да ја стартувам, ама овојпат ми излегува црн екран и така стое 3-4 секунди и автоматски се гаси кантерот, воопшто не се пушта само црн екран покажува кога ќе се обидам да го пуштам, некој да не имал некој ваков проблем да помогни? фала однапред
--- надополнето: 23 мај 2013 во 14:27 ---
Инсталирам се како што треба кантерот, се обидов да ја стартувам играта, но побара некој .dll фајлови, ги симнав и ги ставив во system32 и потоа пробав пак да ја стартувам, ама овојпат ми излегува црн екран и така стое 3-4 секунди и автоматски се гаси кантерот, воопшто не се пушта само црн екран покажува кога ќе се обидам да го пуштам, некој да не имал некој ваков проблем да помогни? фала однапред
--- надополнето: 23 мај 2013 во 14:27 ---