Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Евентуално ако играта ја инсталираш на повеќе локации во компјутерот, и сите сервери ги направиш со различна порта 27015, 27016 итн. Можеби ќе успее, пробај :)

Па незнам дали ке успее ова на повеке локации да ја инсталираш играта зш пробав и некеше...:salut:

Ме интересира целата постапка околу тоа како да отворам сервер да играм кантер на пример со другари фала позз:pipi:

Ко ке се уклучам на некој сервер од кај нас ми пишува инвалид цд кеј а да пробам на друг сервер од мк се конектира одма ..зашто вака?

Затоа што играта што ја имаш е пиратска верзија :)
Купи си стим (10 евра) и ќе можеш да играш и на сервери што не се МК

на бадијала серверите неможам да се конектирам. а од максарена можам без проблем да се конектирам.
а проблемот на бадијила пишува инвалид цд кеј

на бадијала серверите неможам да се конектирам. а од максарена можам без проблем да се конектирам.
а проблемот на бадијила пишува инвалид цд кеј

Taпа им е серверот. Прашај ги која верзија на non-steam треба да ја инсталираш, или можеби бараат оригинал :)

вчера јас играв , денес нејќи никако.. имам инсталирано цс1,6 нон стеам

вчера јас играв , денес нејќи никако.. имам инсталирано цс1,6 нон стеам

Фала Богу дека имаш инсталирано тоа.... ама КОЈА ВЕРЗИЈА и која верзија бара серверот? Може бара некоја специфична верзија, распрашај се кај нив.

да го инсталирам кај што мие играта инсталирана или во Валве???

пробав и со друга верзија на пач и со 32 истото го кажува незнам зашто одеднаш почна вака да прави а си работеше супер

Имам пинг 10-20 а многу ми сецка:S
Денес само така ми прави,како да го поправам ??

Никако,на Software да не играш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom