Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може некој да ми каже од каде да најдам Map Packs за Cs, и да објасни каде треба да се ископираат истите ? Однапред Благодарам:pos2:

Имаш тука повеќе разгледај си имаш повеќе страници со мапи.
Откако ќе ги симнеш ќе ги отпакуваш и после ги ставаш кај што ти е инсталирана играта пример My Computer -> Local Disc C -> Program Files -> Valve -> Cstrike -> Maps.

Имаш тука повеќе разгледај си имаш повеќе страници со мапи.

Откако ќе ги симнеш ќе ги отпакуваш и после ги ставаш кај што ти е инсталирана играта пример My Computer -> Local Disc C -> Program Files -> Valve -> Cstrike -> Maps.

Претпоставував, ама ајде да си прашам :) Фала, у секој случај

kako da gi konvertiram demoata vo dr file osven dem.

ako go ima programceto nekoj neka kaze od kaj da go simnam nemora da e free verzija moze i trial..

kako da gi konvertiram demoata vo dr file osven dem.

ako go ima programceto nekoj neka kaze od kaj da go simnam nemora da e free verzija moze i trial..

Такво нешто како што бараш нема, а претпоставувам дека ти треба за да направиш некој цс клип. Симни ја Fraps, инсталирај, уклучи цс, најди го демото стисни F9 i voila

Ај дајте линк за даунлоуд на CS со пач v35, Non Steam ofc. :)

Такво нешто како што бараш нема, а претпоставувам дека ти треба за да направиш некој цс клип. Симни ја Fraps, инсталирај, уклучи цс, најди го демото стисни F9 i voila

ok falati ace zs stvarno mi trebase vakvo neso :) (K)

BubbaX,Koga imash wh za sXe igrash na serverite taka ich te nema,ti ke napraish 10000 Kills, ne znam admini zs ne go banirate koGa igra so wh...pa i slot ke mu davate...:@:@:@:nesvest:

pa ti cim zneas deka igram so wh so ne mi snimis demo ? :):)

Што ќе сними бе јас незнам ни зошто се замараш со нубери полно е на сервериве те имам гледано ги тепаш бајги и им одиш руш сам а они што незнаат да играат тоа е друга работа.

Која верзија точно ми треба од sXe за да играм на кајгана серверите?
Таа од cs.kajgana.com или треба некоја друга со фиксови и чуда, пошо читам на многу им праи проблеми.

Која верзија точно ми треба од sXe за да играм на кајгана серверите?
Таа од cs.kajgana.com или треба некоја друга со фиксови и чуда, пошо читам на многу им праи проблеми.

Тоа што го има на cs.kajgana.com 7.4 ти треба на некои им правело проблеми кај мене е ок.

7.4 ти треба за на сервер. Имаш на официјалната страна и на cs.kajgana.com. Види дали ке ти праа проблеме.

Mozebi nekoj prasal pred mene i jas se povtoruvam megutoa ima mnogu predhodni strani za citanje pa me mrzese sita da gi citam. Znaci prasanjeto e kako da stavam sopstven grafit na kanterot? Koj znae neka kaze. Blagodaram odnapred!!!

Nezman zosto ne mu ogdovarate na "levorak" a bas i mene me interesira kako da stavam grafit za kanter?

Што ќе сними бе јас незнам ни зошто се замараш со нубери полно е на сервериве те имам гледано ги тепаш бајги и им одиш руш сам а они што незнаат да играат тоа е друга работа.

Bravo za tebe sto stvarno si me gleal kako igram toa e toa sekogas idam rus i gi fakam so bombi ili noz u race i slobodno mozam po 1 hit da gi pukam ama toa ti e ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom